arnaoutis.jpg

Διαβάστε τις τις δηλώσεις του προπονητή μας κου Αρναούτη και του ποδοσφαιριστή AρηΚολλαρά για την εκτός έδρας  νίκη κόντρα στο Αιγάλεω .

Δημήτρης Αρναούτης:  "Ηταν μία σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο που έχει βαριά φανέλα και ιστορία   και σε μία έδρα που λίγες ομάδες θα περάσουν .  Από την πλευρά μου θέλω να πω  ένα μεγάλο Μπράβο στους ποδοσφαιριστές  μου που έβγαλαν ποιότητα και χαρακτήρα, καθώς δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας μετά το γρήγορο γκολ, αλλά μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και  ανατρέψαμε την κατάσταση. Οπως έχω πει και άλλες φορές οι νίκες κρατάνε 24 ώρες. Μετά ,έχει πολύ δουλειά και προσήλωση στον στόχο. Οσο για το γεγονός ότι σχεδόν  σε κάθε αγωνιστική μας βγαίνουν προβλήματα , κάτι που συμβαίνει από την αρχή της προετοιμασίας φαίνεται πως τελικά μέσα απο αυτά χαλυβδωνόμαστε και γινόμαστε πιο δυνατοί."

Αρης Κολλαράς:  Eίναι μία μεγάλη νίκη  απέναντι σε μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι και ξέραμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου μας. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου που δουλέψαμε  σκληρά για την επιτυχία. Ηταν σημαντικό το ότι αντιδράσαμε  μετά το γκολ  που δεχτήκαμε νωρίς και πριν το ημίχρονο σκοράράραμε δύο γκολ.  Απο κει και πέρα , στο β ημίχρονο προσπαθήσαμε να κλείσουμε χώρους  και να βγούμε σε αντεπιθέσεις, είχαμε και σε καλή μέρα τον Τάσο που κράτησε την εστία ανέπαφη και κάπως έτσι κερδίσαμε και μείναμε ψηλά στη βαθμολογία. Δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε. 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET