7η αγωνιστική: Ιωνικός-Λαμία 1-1

ionikos_lamiagoal.jpg

Ισόπαλος με σκορ 1-1 ήρθε ο Ιωνικός κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Νεάπολης για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά είδε τον εξαιρετικό Σαράνοφ να την σταματά. Η Λαμία στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ντε Βινσέντι, με τον Ιωνικό να απειλεί στο 11’ με τακουνάκι του Μάντζη. Στο 22’ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Μάντζης νικήθηκε από κοντά από τον αντίπαλο κίπερ, ενώ ο Σαράνοφ είχε απάντηση και στα σουτ των Λοβέρα, Ελευθεριάδη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την επέμβαση του Χουτεσιώτη στην κεφαλιά του Μποάκι.

Με γκολ για τον Ιωνικό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Κάνιας να σουτάρει, τον Μάντζη να βάζει το πόδι του και να αλλάζει την πορεία της μπάλας για να την στείλει στα δίχτυα για το 1-1 στο 47’. Η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο, πίεζε και άγγιξε την ανατροπή. Ο Σεμπά που έκανε το ντεμπούτο του έδωσε ώθηση στην ομάδα, με τον Μύγα να παίρνει την κεφαλιά και τον Σαράνοφ να διώχνει εντυπωσιακά στο 65’. Δευτερόλεπτα αργότερα ο κίπερ της Λαμίας έβγαλε και το σουτ του Κάνιας για να κρατήσει το σκορ ως είχε.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Σεμπά λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά η βολίδα του μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας. Η πίεση του Ιωνικού ήταν μεγάλη, αλλά η Λαμία άντεξε ως το φινάλε με την τελευταία φάση του αγώνα να έρχεται στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μεντόσα αλλά το 1-1 να παραμένει.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Xουτεσιώτης, Μύγας (87' Σάκιτς), Βαλεριάνος, Ρομαό, Αντούνες, Κάνιας, Φαντιγκά (71' Μεντόσα), Λοβέρα, Ελευθεριάδης (63' Σεμπά), Άοσμαν (87' Ιωαννίδης), Μάντζης.

ΛΑΜΙΑ (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης (76' Γιακουμάκης), Ασκόφσκι (66' Μαρμεντίνι, 90'+3 Μπενίτες), Ντε Βινσέντι (66' Μπεχαράνο), Μποάκι (76' Μανούσος).

Ο Ιωνικός την 8η αγωνιστική κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET