8η αγωνιστική: Άρης-Ιωνικός 2-1

fulltime_arisionikos.jpg

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ιωνικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα μας ήταν εξαιρετική, άξιζε σίγουρα κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αλλά πλήρωσε ορισμένες συγκυρίες που… πήγαν όλες στους γηπεδούχους.

Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στον Ιωνικό στο 19’ αλλά μετά το γύρισμα του Ελευθεριάδη κανείς εκ των Μάντζη, Λοβέρα δεν πρόλαβε να φτάσει σε τελική, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 30’ αλλά το τέρμα να ακυρώνεται για οφσάιντ στον Οντουμπάτζο. Τελικά, η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα φάνηκε στο 42ο λεπτό, όταν και ήρθε το προβάδισμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τρομερή κομπίνα στο κόρνερ, με τον Λοβέρα να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή, τον Κουέστα να διώχνει προσωρινά αλλά ο Μάντζης πήρε το ριμπάουντ για το 1-0 του ημιχρόνου!

Ο Δημήτρης Σπανός έριξε στο γήπεδο τον Σεμπά στο ημίχρονο αντί του Λοβέρα, με τον Ιωνικό να συνεχίζει με το… πόδι στο γκάζι και να αγγίζει το δεύτερο γκολ. Πρώτα με τον Μάντζη που άδειασε τον Ενκουλού αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Κουέστα στο 46’. Δύο λεπτά μετά, η ομάδα μας κυκλοφόρησε εξαιρετικά και με υπομονή την μπάλα από την άμυνα, βγήκε ορθολογικά στην επίθεση και η όγδοη πάσα ήταν το τακουνάκι του Ελευθεριάδη που έβγαλε τον Άοσμαν σε θέση βολής, αλλά ο κίπερ του Άρη είχε απάντηση!

Ο Κάνιας στο 52’ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Άρης και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Αφού πρώτα ο Ιωνικός απείλησε με τον Μύγα στο 61’, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ένα λεπτό αργότερα. Με τον Οντουμπάτζο να δίνει στον Μαζικού και αυτός στο γύρισμα να βρίσκει τον ολομόναχο Ζερβινιό για το 1-1. Λίγο μετά, ο Σάκιτς είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, με την μπάλα να παίζει… απίστευτο παιχνίδι και για σχεδόν τρία λεπτά να μην βγαίνει εκτός των τεσσάρων γραμμών για να γίνει η αλλαγή. Κάπως έτσι, ο Άρης που έπαιζε με έξτρα παίκτη, βρήκε το γκολ στο 72’ με τον Μαζικού να κάνει σουτ αλλά τελικά να του βγαίνει σε… ασίστ και ο Γκρέι από κοντά να κάνει το 2-1.

Ο Ιωνικός βγήκε μαζικά μπροστά στο φινάλε, αλλά η καθαρή σκέψη και η σωστή επιλογή στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου στοίχισε με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει ως το τελευταίο σφύριγμα του Παπαπέτρου!

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού, Ετέμπο, Νταμπό (56’ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι (41’ Μανού Γκαρθία), Καμάτσο, Πάλμα (67’ Γκρέι), Ζερβινιό (67’ Ιτούρμπε).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Αντούνες, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς (77’ Μίλο), Κάνιας (51’ Τσίμπσαχ, 78’ Μασάς), Φαντιγκά, Λοβέρα (46’ Σεμπά), Άοσμαν (77’ Μεντόσα), Ελευθεριάδης, Μάντζης.

Την 9η αγωνιστική, ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Νεάπολης (23/10, 16:00).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET