Κύπελλο Ελλάδος: Βόλος-Ιωνικός 4-0

FULLVOLOS.jpg

Ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα με 4-0 στο "Πανθεσσαλικό" από τον Βόλο και αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας στην 5η φάση.

Το ματς ξεκίνησε με μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 10', με τον Μεντόσα να βρίσκει τον Ιωαννίδη αλλά ο Κότνικ τον νίκησε και στις δύο τελικές του. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Κούτσιας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Βόλο, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 43' έγραψε το 2-0 που παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ιωνικός είχε δύο φάσεις, πρώτα με το σουτ του Οφόσου (48') και τρία λεπτά μετά με τον Ιωαννίδη, αλλά ο Κότνικ κράτησε το μηδέν. Ο Μεταξάς στο 62' έδωσε αέρα τριών τερμάτων στον Βόλο, με τον Οζέγκοβιτς στο 79' να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο (61' Λυμπεράκης), Ουές, Πίρινεν, Εσκοβάλ (77' Οζέγκοβιτς), Τσοκάνης (46' Μεταξάς), Ματίγια, Νοκέρ, Ντέλετιτς (46. Β. Φερνάντες), Πάολο Φερνάντες (61' Μεσκίδα), Κούτσιας.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Περλέσι, Πογοσιάν, Σερβιλάκης, Τσιριγώτης (46' Αντούνες), Μίλο, Τσίμπσαχ (46' Φαντιγκά), Μασάς (60' Χ. Ιωαννίδης), Οφόσου, Σεμπά (46' Λοβέρα), Μεντόσα (70' Άοσμαν), Ν. Ιωαννίδης.

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET