9η αγωνιστική: Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

matchreport_ionikos.jpg

Ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ο Ιωνικός στο γήπεδο της Νεάπολης για την 9η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, φτιάχνοντας την πρώτη φάση στο 21’ με τον Άοσμαν να αστοχεί από τα όρια της περιοχής. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Άοσμαν εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Λοβέρα να πιάνει απίθανο βολέ για το 1-0 του Ιωνικού. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 31’, η ομάδα μας βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Άοσμαν να σκοράρει με υπέροχη εκτέλεση φάουλ για το 2-0. Σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, με τον Εραμούσπε να έχει δοκάρι στο 36’.

Δυνατά μπήκε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός, έχοντας δύο φάσεις με την μεγαλύτερη να έρχεται στο 52’ όταν ο Φαντιγκά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έσπασε στον Άοσμαν, αλλά ο τελευταίος είδε τον Αθανασίου να τον σταματά. Στο 54’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι, με τον Εραμούσπε να νικά τον Χουτεσιώτη για να μειώσει στο σκορ. Ο Μάντζης στο 64’ και ο Τσιγκρίνσκι αμέσως μετά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αθανασίου. Στο 83’ ο Τζήλος πήγε στο VAR και έδωσε νέο πέναλτι, με τον Εραμούσπε να σκοράρει εκ νέου από την άσπρη βούλα για το 2-2, το οποίο παρέμεινε ως το φινάλε.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Λοβέρα (85’ Μεντόσα), Φαντιγκά, Άοσμαν (79’ Μάσας), Κάνιας, Ελευθεριάδης (59’ Σεμπά), Μάντζης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο (46’ Κιάκος), Ροσέρο, Παμλίδης (75’ Παμλίδης), Εραμούσπε, Ριένστρα (46’ Τζίμας), Μπάλαν.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET