10η αγωνιστική: Ιωνικός-Παναιτωλικός 1-1

lovera_panai.jpg

Ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό ήρθε ο Ιωνικός στο γήπεδο της Νεάπολης για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Σάκιτς να βγάζει τον Μάντζη σε θέση τετ-α-τετ και αυτός να νικά τον Στεργιάκη για το 1-0. Αμέσως μετά ο Σάκιτς λίγο έλειψε να σκοράρει ένα υπέροχο τέρμα αλλά το βολέ του πέρασε λίγο άουτ, με την ομάδα μας να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό. Τελικά, ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι στο 29' και ένα λεπτό μετά ο Καρέλης το μετουσίωσε σε γκολ για το 1-1. Σκορ το οποίο δεν άλλαξε ως το φινάλε του ημιχρόνου παρά τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα μας με τον Άοσμαν.

Με αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Ιωνικό με τον Κάνιας να περνά στη θέση του Σόουζα. Η ομάδα μας συνέχιζε να έχει τον έλεγχο, σε βαθμό που η κατοχή έφτασε το 70%. Ο Δημήτρης Σπανός έριξε στο ματς τους Σεμπά, Μεντόσα, ο Ιωνικός έγινε ακόμη πιο επιθετικός και έπαιζε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο, με τον Παναιτωλικό πάντως να έχει δοκάρι με τον Ντουάρτε. Η ομάδα μας λίγο έλειψε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 79ο λεπτό, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα, πρώτα ο Λοβέρα και μετά ο Σεμπά δεν κατάφεραν να σκοράρουν μέσα από την περιοχή, ενώ οι φιλοξενουμενοι είχαν την τελευταία φάση του ματς με το πλασέ του Σενγκέλια να περνάει άουτ στις καθυστερήσεις και το 1-1 να παραμένει ως το φινάλε.

Iωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα (46' Kάνιας), Μύγας (86' Αντούνες), Φαντιγκά, Ρομαό, Λοβέρα, Άοσμαν (55' Μεντόσα), Ελευθεριάδης (56' Σεμπά), Μάντζης (86' Ιωαννίδης)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον, Μάρτενσον (76' Φλόρες), Κολόβος (83' Νταγκό), Μόρσεϊ (89' Σενγκέλια), Ντουάρτε, Καρέλης (89' Ζοάο Πέδρο)

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET