11η αγωνιστική: ΟΦΗ-Ιωνικός 0-2

ionikaraofi.jpg

Ο Ιωνικός επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την 11η αγωνιστική της Super League.

Μπορεί να άργησε λόγω συγκυριών και λαθών, αλλά η πρώτη νίκη ήρθε και μάλιστα δικαιωματικά για την ομάδα μας στην Κρήτη. Με στοχευμένο πλάνο, εξαιρετική τακτική και τον Βασίλη Μάντζη να συνεχίσει… on fire, φτάνοντας τα πέντε γκολ ως τώρα στην Super League!

Με τον Σεμπά να απειλεί στο 8’ ξεκίνησε το ματς στο «Θ. Βαρδινογιάννης», με τον ΟΦΗ στη συνέχεια να πιέζει αλλά όσες προσπάθειες και να δημιούργησε δεν είχαν αποτέλεσμα απέναντι στον εξαιρετικό Χουτεσιώτη. Στο 25ο λεπτό η ομάδα μας άγγιξε το προβάδισμα μετά από τρομερή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά ο Μάντζης δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ το γύρισμα του Σεμπά. Στα επόμενα λεπτά, το ματς συνέχισε να έχει καλό ρυθμό αλλά όχι και τις μεγάλες φάσεις, με το 0-0 να παραμένει ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Με τεράστια ευκαιρία για τον Ιωνικό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ήταν το 52ο λεπτό, με τον Μύγα να βρίσκει τον Σεμπά, αυτός να κάνει κοφτή ντρίμπλα και να τσιμπά για τον Μάντζη, όμως ο Μανδάς έδιωξε με τα πόδια το κοντινό πλασέ. Ο επιθετικός της ομάδας μας, όμως, πήρε την «εκδίκησή» του τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Λοβέρα έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Μάντζης ψηλοκρεμαστή κεφαλιά για το 1-0.

Το… νερό είχε μπει στ’ αυλάκι για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, με τον Μάντζη στο 58’ να απειλεί ξανά αλλά ο Μανδάς έσωσε την εστία του ΟΦΗ, ενώ στο 65’ οι Ελευθεριάδης και Λοβέρα δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις τελικές τους. Ο τεχνικός της ομάδας μας έριξε στο γήπεδο πρώτα τον Κάνιας (αντι του Λοβέρα) και μετά τον Μασάς (αντί του Φαντιγκά), θωρακίζοντας τα χαφ. Κάπως έτσι, το δεύτερο γκολ ήρθε φυσιολογικά στο 84ο λεπτό και σε ταχύτατη κόντρα-επίθεση. Ο Μάντζης έσπασε στον Ρομαό, ο οποίος έκανε το πλασέ που κόντραρε στα σώματα. Ωστόσο, ο Μάντζης πήρε το ριμπάουντ, το πρώτο σουτ που επιχείρησε το έβγαλε ο Διαμαντής αλλά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με δεύτερη προσπάθεια, έγραψε το 2-0 για να κλειδώσει τη νίκη.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (63' Θοράρινσον), Μεγιάδο (74' Ντίκο), Περέα, Τοράλ (25' Μπουζούκης), Ντιουσέ (63' Ντουρμισάι), Τζου (46' Θεοδουσουλάκης), Γκερέρο.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Σάκιτς, Ρομαό, Φαντιγκά (76' Μασάς), Σεμπά (87' Αντούνες), Λοβέρα (66' Κάνιας), Ελευθεριάδης, Μάντζης (87' Ιωαννίδης).

Mε αυτό το τρίποντο, ο Ιωνικός έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νεάπολης (21:30) για την 12η αγωνιστική.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET