12η αγωνιστική: Ιωνικός-ΠΑΟΚ 0-3

Iwnpaokk.jpg

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Ιωνικός στο γήπεδο της Νεάπολης από τον ΠΑΟΚ με 3-0 για την 12η αγωνιστική της Super League. 

Η ομάδα μας ήταν εξαιρετική στο μισό του πρώτου μέρους, έχοντας μια μεγάλη φάση με τον Σακιτς και άλλες δυο προϋποθέσεις με τους Σεμπά, Ελευθεριάδη αλλά οι προσπάθειές τους σταμάτησαν στους αντιπάλους αμυντικούς. Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ στο 27' με τον Φελίπε Σοάρες, ενώ στο 34' ο Ολιβέιρα έκανε το 2-0.

Ένα λεπτό μετά το γυριστό του Ελευθεριάδη πέρασε λίγο άουτ, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αουγκούστο στο 58' σκόραρε το τρίτο τέρμα για τον ΠΑΟΚ, με το 3-0 να μένει ως το φινάλε του αγώνα. 

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σοόυζα, Σάκιτς, Ρομαό (69’ Κάνιας), Φαντιγκά (83’ Τσίμπσαχ), Λοβέρα (69’ Μεντόσα), Ελευθεριάδης (69’ Ιωαννίδης), Σεμπά (83’ Μασάς), Μάντζης

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Ντάγκλας Αουγκούστο (76’ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς (85’ Κουαλιάτα), Φ. Σοάρες (71’ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (71’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (71’ Τόμας)

Την τελευταία αγωνιστική ο Ιωνικός αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη (14/11, 18:00).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET