13η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός 1-0

FullAsteras.jpg

Την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη γνώρισε ο Ιωνικός για τη 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. 

Η ομάδα μας μπήκε πολυ δυνατά και άγγιξε το προβάδισμα στα 33 δευτερόλεπτα αλλά το πλασέ του Σεμπά από θέση τετ-α-τετ πέρασε άουτ. Ενα τέταρτο αργότερα ο Μάντζης νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο σε πλάγιο τετ-α-τετ ενώ στα καπάκια ο Αστέρας βγήκε στην κόντρα με τον Μπενίτο αλλά ο Χουτεσιωτης τον σταμάτησε. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σίτο (19'), κρατώντας το προβάδισμα ως το φινάλε του ημιχρόνου. 

Σεμπά και Μυγας απείλησαν στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Στο 62ο λεπτό δεν μέτρησε μέσω εξέτασης του VAR το γκολ του Μπενίτο για οφσάιντ, με τον Ιωνικό να έχει δυο μεγάλες φάσεις στη συνέχεια. Πρώτα με τον Μάντζη να πλασάρει άουτ από πλάγια θέση στο 69' και τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος έβγαλε το δυνατό σουτ του Μυγα. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στην ομάδα μας αλλά το σουτ του Φαντιγκά υπό πολύ καλές προϋποθέσεις κοντραρε τελευταία στιγμή και κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλο με το 1-0 να μένει ως το φινάλε. 

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Ιγκλέσιας(77’ Ντομίνγκες) Μουνάφο, Κρέσπι (85’ Άλβαρες), Σίτο (85’ Μπερτόγλιο), Τιλίκα, Μπενίτο (70’ Μπαράλες). 

Iωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Σάκιτς (76’ Ελευθεριάδης), Ρομαό, Σόουζα, Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Λοβέρα, Σεμπά, Άοσμαν (81’ Ιωαννίδης Ν.), Μάντζης. 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET