14η αγωνιστική: Ιωνικός-Παναθηναϊκός 1-1

fullpaotime.jpg

Ισόπαλος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Νεάπολης με σκορ 1-1 ήρθε ο Ιωνικός για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε αρχικά με το σουτ του Άοσμαν στο 8' που πέρασε λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα η σέντρα-σουτ του Φαντιγκά κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 14' ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Μπερνάρ, ενώ δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Παλάσιος.

Αντούνες, Σάκιτς και Άοσμαν είδαν τα σουτ που επιχείρησαν από τα όρια της περιοχής να σταματάνε όλα σε σώματα αντιπάλων, ενώ η κεφαλιά του Μάντζη από τη σέντρα του Σάκιτς στο 44' πέρασε άουτ, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Μάντζης έσπασε στον Άοσμαν αλλά αυτός κόπηκε τελευταία στιγμή πριν μπει στην περιοχή και βρεθεί απέναντι στον Μπρινιόλι, ενώ στο 72' ο Σύριος μεσοεπιθετικός με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα στο δεξί δοκάρι της εστίας! Τελικά, στο 85ο λεπτό η ομάδα μας έφτασε στην ισοφάριση: Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, ο Μύγας με τον Μασάς έπαιξαν το ένα δύο, ο τελευταίος έκανε υπέροχη προσποίηση σε έναν αντίπαλο και βρήκε τον Άοσμαν μέσα στην περιοχή που γύρισε και με άψογο τελείωμα με το αριστερό, εκτέλεσε τον Μπρινιόλι για το 1-1.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις η ομάδα μας είχε μια τεράστια ευκαιρία με τον Μασάς να γυρίζει στον Τσίμπσαχ αλλά το πλασέ του τελευταίου ήταν αδύναμο για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και να κρατήσει το σκορ ως είχε.

Με αυτόν τον βαθμό ο Ιωνικός έφτασε τους 8 στο πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική (15η) αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας (21/12, 17:00).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET