16η αγωνιστική: Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-2

fullolympiacos.jpg

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ιωνικός από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Νεάπολης για την 16η αγωνιστική.

Η ομάδα μας πατούσε καλά στο ξεκίνημα του αγώνα, είχε μια επικίνδυνη επίσκεψη (10') στα καρέ του Ολυμπιακού μετά από εξαιρετική συνεργασία των ποδοσφαιριστών μας αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το γύρισμα του Λοβέρα, ενώ το ίδιο συνέβη και μετά το ένα-δύο του Μασάς με τον Φαντιγκά (19'). Χώρος δράσης για τον αντίπαλο δεν υπήρχε, με τον Ιωνικό να είναι εξαιρετικά στημένος στο γήπεδο αλλά τελικά οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στην πρώτη τους φάση στο ματς. Ήταν το 34ο λεπτό, με τον Μπακαμπού να ανοίγει το σκορ με δυνατό σουτ. Έξι λεπτά αργότερα δε, ο Φορτούνης βρήκε τον χώρο και με πολύ ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι αλλαγές έριξαν τον ρυθμό αισθητά στο δεύτερο μέρος, με τον Δημήτρη Σπανό να ρίχνει στο ματς αρχικά τους Μάντζη, Ελευθεριάδη, Λοβέρα και εν συνεχεία τους Κάνιας, Χρήστο Ιωαννίδη. Λίγο έλειψε μάλιστα ο τελευταίος στο ντεμπούτο του στην Super League να σκοράρει, αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Πασχαλάκης, ενώ ο Σόουζα στις καθυστερήσεις είδε την κεφαλιά του να περνά λίγο άουτ και το 2-0 να μένει ως το φινάλε του παιχνιδιού.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Σόουζα, Τσιριγώτης, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου (81’ Κάνιας), Βαλεριάνος, Φαντιγκά (81’ Χρ. Ιωαννίδης), Άοσμαν (65’ Καμπράλ), Λοβέρα (65’ Ελευθεριάδης), Μασάς (51’ Μάντζης)

Η ομάδα μας έμεινε στους 8 βαθμούς, ενώ την ερχόμενη Κυριακή (08/01, 17:00) παίζει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 17η αγωνιστική.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET