18η αγωνιστική: Ιωνικός-ΝΠΣ Βόλος 0-1

ionikosnpsvolos.jpg

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ιωνικός στο γήπεδο της Νεάπολης από τον ΝΠΣ Βόλο για τη 18η αγωνιστική της Super League.

 Η ομάδα μας είχε τις κλασικότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες του αγώνα αλλά έπεσε πάνω στον ανίκητο Κλέιμαν. Πρώτα στο 31ο λεπτό ο Γούλερι που έκανε ντεμπούτο με το αστέρι στο στήθος είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τον σταματάει σε τετ-α-τετ, ενώ στο 45' ο Χουτεσιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση στο κοντινό σουτ του Μεσκίδα. Το δεύτερο ημίχρονο είχε τον Ιωνικό να πρωταγωνιστεί και να πιέζει για το γκολ. Το σουτ του Ρομαό στο 52' πέρασε άουτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Κάνιας έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω αλλά ο Σόουζα δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στο ύψους του δευτέρου δοκαριού.

Στο 65' ο Περράκης είδε πέναλτι σε πέσιμο του Μπαριέντος, αλλά ο Σιδηρόπουλος από το VAR τον φώναξε να δει τη φάση και ο διαιτητής διόρθωσε το λάθος του, δίνοντας κίτρινη στον παίκτη των φιλοξενούμενων για θέατρο. Στο 72' το γύρισμα του Βαλεριάνου πέρασε από όλους τους συμπαίκτες του αφού κανείς δεν κατάφερε να βρει την μπάλα, ενώ ο Κλέιμαν απέκρουσε το σουτ του Σεμπά. Στο 84' ο Μάντζης τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Κλέιμαν, αλλά ο Άλχο έδιωξε πάνω στην γραμμή, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ελευθεριάδης έπιασε το βολέ από τα όρια της περιοχής όμως ο αντίπαλος κίπερ το έβγαλε και αυτό.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΝΠΣ Βόλος προηγήθηκε με πέναλτι του Οζέγκοβιτς, με την ομάδα μας να αγγίζει την ισοφάριστη στο 90'+5'. Ο Τσιγκρίνσκι έκανε την κεφαλιά-πάσα, ο Μάντζης το ανάποδο ψαλίδι αλλά ο Κλέιμαν έκανε απιστευτη επέμβαση, με την μπάλα να σκάει στη συνέχεια στο έδαφος και να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με το 1-0 για τους φιλοξενούμενους να μένει ως το φινάλε.

Την ερχόμενη Κυριακή (22/01, 16:00) ο Ιωνικός υποδέχεται την ΑΕΚ για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης - Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος - Ρομαό (90’+2’ Καμπράλ), Κάνιας - Λοβέρα (58’ Φαντιγκά), Γούλερι (80’ Ελευθεριάδης), Σεμπά - Μάντζης

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET