20ή αγωνιστική: Λαμία-Ιωνικός 0-2

lamiaionikos2.jpg

Τη νίκη με 2-0 πήρε ο Ιωνικός στην έδρα της Λαμίας για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 19ο λεπτό, όταν ο Σάκιτς έκανε εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και ο Μπεχαράνο στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Μύγας επιχείρησε το μακρινό σουτ αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε και στο 44' η ομάδα μας έφτασε σε δεύτερο γκολ στο παιχνίδι. Εξαιρετική κομπίνα στο κόρνερ από Βαλεριάνο και Σεμπά, με τον πρώτο να αδειάζει έναν αντίπαλό του και να κάνει ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ, η οποία κρέμασε τον Σαράνοφ για το 2-0 του ημιχρόνου!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας μας, έριξε στην ανάπαυλα στο ματς τον Καμπράλ αντί του Γούλερι που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Στη συνέχεια, οι Αντούνες, Ρουμπουλάκου, Τσίμπσαχ πέρασαν και αυτοί στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ιωνικό να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και να φεύγει από τη Λαμία με τους τρεις βαθμούς.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης τον Άρη (04/02, 19:00) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς (90’+2' Τσίμπσαχ), Φαντιγκά (87’ Ρουμπουλάκου), Κάνιας, Γούλερι (46’ Καμπράλ), Σεμπά (77’ Αντούνες), Μάντζης.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET