1η αγωνιστική playouts: Ατρόμητος-Ιωνικός 2-0

atrofcion.jpg

Την ήττα με 2-0 στο γήπεδο του Περιστερίου από τον Ατρόμητο γνώρισε ο Ιωνικός για την πρεμιέρα των playouts.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη, οι τελικές ήταν 19-4 αλλά τελικά δεν βρήκε τουλάχιστον ένα γκολ και γνώρισε μια άδικη -βάσει της εικόνας- ήττα. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 19’ με τον Αγκιμπού Καμαρά, με τον Ιωνικό να έχει δύο φάσεις για την ισοφάριση ως το φινάλε του ημιχρόνου με Φαντιγκά και Σεμπά, αλλά ο Γιαννιώτης τις εξουδετέρωσε αμφότερες.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε τελείως διαφορετικό πρόσωπο, με τον Ιωνικό να κυριαρχεί στο γήπεδο και να σπαταλά σωρεία ευκαιριών. Στο 52’ το σουτ του Λοβέρα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Σεμπά είχε δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιαννιώτης έβγαλε το σουτ του Φαντιγκά. Στο 68’ το σουτ του Μάντζη πέρασε άουτ, ενώ στο 77’ ο Μάνος δεν κατάφερε με την προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Μύγα πέρασε ελάχιστα άουτ, με τον Ιωνικό να πιέζει ασφυκτικά. Ωστόσο, ο Έρλινγκμαρκ με κεφαλιά στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Βαλεριάνος, Σάκιτς, Κάνιας, Φαντιγκά (73' Μάνος), Σεμπά (81' Καμπράλ), Μάντζης, Λοβέρα (55' Μασάς).

Ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Νεάπολης (01/04, 21:00) τη δεύτερη αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.