2η αγωνιστική playouts: Ιωνικός-Αστέρας 1-0

ionikosfcasteras.jpg

Ο Ιωνικός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πίεζε τους αντιπάλους της, με αποτέλεσμα να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Κάπως έτσι ήρθε και το γκολ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Σεμπά άνοιξε για τον Μύγα που έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Καρμόνα στην προσπάθειά του να απομακρύνει σκόραρε στην εστία της ομάδας του 1-0. Σεμπά και Τσιφτσής απείλησαν στα επόμενα λεπτά, με το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο 54ο λεπτό ο Μάντζης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα, ενώ τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του επιθετικού μας βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσιφτσή. Στο 75' ο Μασάς πρόλαβε την έξοδο του Τσιφτσή αλλά το γύρισμά του πέρασε παράλληλα με την εστία, ενώ λίγο αργότερα απείλησαν και οι Σεμπά, Γούλερι. 

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γκάμαρη βρήκε την ομάδα μας να επικρατεί 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Με αυτή τη νίκη ο Ιωνικός έφτασε τους 21 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική (08/04, 19:30) φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μασάς (86' Γούλερι), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό (90' Μπουενα), Σάκιτς, Φαντινγκά (78' Σόουζα), Κάνιας, Σεμπά, Μάντζης (90' Ελευθεριάδης).