Ιωνικός σημαίνει πρόοδος!

ionikosfsinstitue.jpg

Η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία συνεργασία με το παγκοσμίου φήμης Football Science Institue, όπως ανακοινώθηκε προ μηνών.

Ένα ινστιτούτο που συνεργάζεται την ίδια ώρα με τεράστιους συλλόγους από όλη την Ευρώπη πραγματοποιώντας διαρκώς σεμινάρια με συμμετέχοντες από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και άλλα σπουδαία κλαμπ ανά τον κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, βρίσκεται στη χώρα μας ο Sebastian Badcon, απεσταλμένος από το Football Science Institue. Με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γρήγορη Μπιζά, τον εργοφυσιολόγο, Γρήγορη Μπογδάνη και όλη την ομάδα (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές) να τον υποδέχονται και να τον ξεναγούν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Νεάπολης.

Ο Sebastian θα αποτελέσει μέλος της ομάδας μας για το επόμενο διάστημα και θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν τις απόψεις και τις γνώσεις τους πάνω στην εκγύμναση των ποδοσφαιριστών και σε θέματα που αφορούν αμιγώς τις προπονήσεις και το αγωνιστικό κομμάτι.

Εδώ το βίντεο με τους ανθρώπους της ομάδας και τον Sebastian Badcon από το FSI:

https://www.youtube.com/watch?v=JlHbV8qDOwI