Ιωνικός -Τριγλια 2-0

ματσ_με_τριγλια.jpg

O Iωνικός  επικράτησε με 2-0 της Τρίγλιας  χάρις στα γκολ των Κρητικού στο 33ο λεπτό και του Βλαχομήτρου στο 62 .

 Ιωνικός: Κουρεπίνης, Μουστάκης Κολλαρας Παπατζίκος Ιωάννου Τιεντσέ Φουρλάνος(26 Παπούτσογιαννοπουλος) Μακρίδης(68 Καλογέρης) Κρητικός Καλλέργης Μάναλης(62 Βλαχομήτρος)

Τρίγλια :Παλαβρακης Ζώτος Κουρέας Σγουρός Μιλκουδης Ποτσι(65 Σαρβανίδης) Παπαδημητρίου Εππας(58 Αμαραντίδης) Ευθυμιάδης(65 Μπουλγκουρίδης) Ντουνγκσ Λεμονης

 

Ο Ιωνικός ξεκίνησε με κατοχή μπάλας αλλά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτα στο τέταρτο λεπτό με αντεπίθεση και τελικό αποδέκτη τον Παπαδημητρίου  στο 4 που βγήκε απέναντι από τον Κουρεπίνη αλλά  ο Κιπερ του Ιωνικού τον πρόλαβε στην έξοδο.

Στο 11 ο Ευθυμιάδης πλαγιοκοπησε από αριστερά και έβγαλε σέντρα αλλά ο Κολλαρας έδιωξε πριν.  η μπάλα φτάσει στον Παπαδημητρίου.

Ο Ιωνικός είχε κατοχή μπάλας ,αλλά το πρόβλημα δημιουργίας ήταν φανερό..Μέσα σε όλα στο 26 ο Φουρλανος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και τη θέση του πήρε ο Παπουτσογιαννοπουλος

Το πρώτο καλό σουτ του Ιωνικού έγινε από τον Τιεντσέ που πήρε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής από διωξιμο της μπάλας αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 32 ο Καλλέργης πήρε τη μπάλα από το Κρητικο  αλλά ο Παλαβρακης "διάβασε"τη φάση  και πρόλαβε τη λομπα του παίκτη του Ιωνικού

Ενα λεπτό μετά οι ρόλοι αλλαξαν 

Ο Μάναλης έβγαλε για τον Κρητικο που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλασάρει αψογα για το 1-0 στο 33. 

Οι Νικαιωτες ανέβασαν στροφές μετά το 20 κερδίζοντας το κέντρο ενώ βοήθησε πολύ η άνοδος του Καλλέργη  που πήρε πρωτοβουλίες.

Μάλιστα στο 45 θα μπορούσε να γίνει το 2-0 όταν από λάθος στην άμυνα  της Τρίγλιας ο Μάναλης σουτάρει δυνατά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ ,ενώ δευτερόλεπτα μετά ο Παπουτσογιαννοπουλος έβγαλε σέντρα από δεξιά αλλά ο Κρητικός ήταν ένα βήμα πίσω από ότι έπρεπε για να πάρει σωστά τη μπάλα και να πλασάρει.

Ο Ιωνικός συνέχιζε να είναι επιθετικλος και να προσπαθεί  με πλαγιοκοπήσεις κυρίως απο δεξιά  και λιγότερο απο τον άξονα .Με τον κόουτς Αρναούτη στο 58 να βάζει τον Βλαχομήτρο αντί του Μάναλη και ο νεαρός τον δικάιωσε. Απο σέντρα του  Καλλέργη απο δεξιά,  ο Βλαχομήτρος έκανε κεφαλιά και η μπαλλα κατέληξε στα δίχτυα αφού βρήκε και στον Μιλκουδη  για το 2-0.

Στο 66, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Παπαδημήτριου που έκανε το σουτ ,αλλλά η μπάλα κόντραρε στον Ιωάννου και εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ. 

Το παιχνίδι κυλλούσε σε χαλαρους ρυθμούς μετά το 2-0 ,με τους φιλοξενούμενους  να απειλούν στο 82 με σουτ πλάγιο του Ντουνγκα  που δεν ανησύχησε ο Κουρεπίνης. 

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET