Ανακοίνωση ΠΑΕ Ιωνικός

IMG_0535.jpeg

Με αφορμή την καταγγελία της ΠΑΕ Ηλιούπολης, η ΠΑΕ Ιωνικός θα ήθελε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις ανυπόστατες αποκαλύψεις - καταγγελίες.

Όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηλιούπολης είναι πρωτοφανώς αναληθή και εμείς ως διοίκηση του Ιωνικού απορούμε για την διόγκωση αυτή από την Ηλιούπολη και εκφράζουμε τον προβληματισμό μας.

Ως ΠΑΕ Ιωνικός, πάντα φροντίζουμε για την άριστη μεταχείριση των φιλοξενούμενων ομάδων, έτσι ώστε να φθάνουν και να αποχωρούν με ασφάλεια από το γήπεδο της Νεάπολης.

Άλλωστε, εμείς πάντα παίρνουμε τα συγχαρητήρια από όλες τις ομάδες, για τη φιλοξενία στη Νίκαια και κάποιοι χωρίς λόγο προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.

Θεωρούμε πως είναι μια άστοχη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ηλιούπολη, με την οποία άλλωστε και στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας μεταξύ μας, δεν υπήρξε το παραμικρό ζήτημα, όπως γνωρίζουν πολύ καλά και οι άνθρωποι της διοίκησης της Ηλιούπολης.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET