Αδειοδότηση ΠΑΕ Ιωνικός για τη σεζόν 2024/25

IMG_3478.jpeg

Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει πως:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως μεταξύ των ομάδων που αδειοδοτήθηκαν για τη νέα σεζόν είναι και ο Ιωνικός.

 Ο φάκελος που κατέθεσε η ομάδα μας πληρούσε όλα τα κριτήρια, με την απόφαση αυτή να είναι το αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται απ’ όλους στον σύλλογο. 

 Ένας λόγος παραπάνω βέβαια, στο γεγονός ότι ο Ιωνικός είναι μια από τις ομάδες που δεν έχει ρυθμίσεις σε ΙΚΑ, ΦΜΥ, εφορία, ενώ δεν εκκρεμούν σε βάρος της πρόσφυγες, αποτελώντας μια από τις πιο υγιείς ομάδες στην κατηγορία και οικονομικά. 

Παρόλα αυτά όμως, αξίζει να σταθούμε για ακόμη μια φορά στο γεγονός ότι η ΠΑΕ Ιωνικός ακόμη δεν έχει λάβει τα χρήματα (1,5 εκατ. ευρώ) που δικαιούται βάσει νόμου από το στοίχημα, όμως συνεχίζει να είναι μια ομάδα πεντακάθαρη οικονομικά αποτελώντας παράδειγμα. 

ΥΓ. Οι ομάδες δεν διαλύονται γιατί δεν κατέκτησαν το πρωτάθλημα ή γιατί έπεσαν κατηγορία. Οι ομάδες διαλύονται από τα χρέη και ΜΟΝΟ. 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET