Ιωνικος-Βέροια 0-0

matsssssss.jpg

Ιωνικός και Βέροια έμειναν στο 0-0 για την 13η αγωνιστική της Football League  με την ομάδα μας να μένει για 9 ο παιχνίδι αήττητη.  

Iωνικός: Κουρεπίνης-Κολλαράς-Γκοτσούλιας-Μακρίδης(60 Βλαχομήτρος)-Κρητικός-Καλλέργης(80 Καλογέρης)-Σμυρλής(41 Μάναλης)-Ιωάννου-Τιεντσέ-Φουρλάνος-Μουστάκης

Βέροια: Βοσνιαδης-Μαραγκός-Ζούρκος(90 Tαίρης) -Σιμόνι(72 Μπλέτσας)-Πασάς-Βεργώνης-Πολύζος-Μουχάλης-Στάμου-Πέντα(81 Κάνουλλα)-Πεταυράκης

Κάρτες: Βεργώνης,Καλλέργης, Πολύζος,Πέντα

To παιχνίδι ξεκίνησε με φάση,μόλλις στο πρώτο λεπτό, για τη Βέροια  με τον Σιμόνι να σκοράρει απο το γέμισμα απο αριστερά ,ύστερα απο την κεφαλιά πάσα του Σιμόνι, αλλά ο σκόρερ ήταν οφσάιντ.

H Bέροια  μπηκε δυνατά και στο 4 απείλησε με φάουλ του Πεντα στο ύψος της περιοχής. Ο Κουρεπίνης εκτοξεύτηκε στο αριστερό παραθυράκι και έδιωξε, και στη συνέχεια ο  Πασάς νικήθηκε εκ νέου απο τον Κουρεπίνη. 

Οι φιλοξενούμενοι  μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι ,κέρδισαν τη μάχη του κέντρου και εμφανίζονται πιο "ζωντανοί" από τον Ιωνικό  που φάνηκε αιφνιδιασμένος .

Ο Ιωνικός είχε οσμή απειλής στο 19, όταν ο Μουστάκης εκτέλεσε φάουλ  απο δεξιά, οι αμυντικοί έδιωξαν με τη μπάλα να φτάνει στον Κολλαρά το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

Στο 22 , ο Τιεντσέ έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, ο Μακρίδης είχε επιλογές δεξιά και αριστερά, αλλά προτίμησε να κάνει το σουτ που δεν ανησύχησε τον Βοσνιάδη καθώς η μπάλα πέρασε δίπλα απο το κάθετο δεξί δοκάρι του κίπερ της Βέροιας.

Στο 26, η Βέροια απείλησε εκ νέου. Από την κομπίνα στο φάουλ που κέρδισαν έξω απο την περιοχή και προς τα δεξιά, Ζούρκος εκτέλεσε το φάουλ έξυπνα πάνω απο το τείχος, ο Σιμόνι βρέθηκε σε θέση βολλής κάνοντας λόμπα πάνω απο τον Κουρεπίνη αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά μετά, η κεφαλιά του Φουρλάνου δεν βρήκε στόχο , ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Μούχαλης πρόλαβε τον Σμυρλή που ήταν σε ρόλο φορ πριν πιάσει τη κεφαλιά.  

Στο 33, ο Γκοτσούλιας έβγαλε μπαλιά για τον Κρητικό που βγήκε πίσω απο την άμυνα  και κινήθηκε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, έβγαλε σέντρα, αλλά πριν τον Μακρίδη, ο Πεταυράκης έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει γρήγορο ρυθμό και ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων ,Πέντα, δημιούργησε εκ νέου φάση για την ομάδα συγκλίνωντας στον άξονα και κάνοντας σουτ ,αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 

Η πρώτη κίνηση για τον Ιωνικό ήταν ο Μάναλης που πήρε τη θέση του Σμυρλή.

To ημίχρονο τελείωσε στο 0-0.

Στο 52, η Βέροια απείλησε με τον Πέντα να βγάζει μπαλιά πίσω από την άμυνα του Ιωνικού  που είχε βγει ψηλά να πιέσει, με τον  Πασά  να βγαίνει στο τετ α τετ, αλλά ο Κουρεπίνης τον πρόλαβε στην έξοδο και έδιωξε τη μπάλα.

Ο Ιωνικός πιστός στο 4-2-3-1, με τη Βέροια στο 4--4- 2 και τους φιλοξενούμενους να περιμένουν  το λάθος στην άμυνα των Νικαιωτών που έψαχναν τη δημιουργία απο τά άκρα κυρίως και δεξιά, αλλά οι διάδρομοι ήταν κλεισμένοι από τους Βεροιώτες που είχαν "διαβάσει" το παιχνίδι του Ιωνικού. 

Στο 60, ο Βλαχομήτρος πήρε τη θέση του Μακρίδη ,με τον κόουτς Αρναούτη να θέλει να δυναμώσει το παιχνίδι από τα αριστερά, μεταφέροντας τον Μάναλη δεξιά.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς συγκινήσεις με τη Βέροια να έχει μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και τον κόουτς Γεωργιάδη να κάνει την πρώτη κίνηση,αναγκαστική γαρ, με τον Σιμόνι να βγαίνει με τραυματισμό και τη θέση του πήρε ο Μπλέτσας στο 73. 

Στο 80 , ο Ιωνικός απείλησε με το φάουλ του Μουστάκη και τη κεφαλιά χωρίς δύναμη του Μάναλη, ενώ  η τελλευταία κίνηση του κοουτς Αρναούτη ήταν ο Καλογέρης για τον Καλλέργη, με τη Βέροια να κάνει και αυτή αλλαγή με τον Κάνουλα στη θέση του Πέντα(81) .