• Αρχική
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Στους κορυφαίους Αρναούτης-Κρητικός-Ιωάννου-Τιεντσέ-Γκοτσούλιας

Στους κορυφαίους Αρναούτης-Κρητικός-Ιωάννου-Τιεντσέ-Γκοτσούλιας

34f0b13a17772078fda08a7f4edca150_239012.jpg

Η καταπληκτική πορεία του Ιωνικού , όπως αποτυπώνεται βάσει αριθμών και βαθμολογίας, με την  ομάδα μας να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πισω από τα Τρίκαλα, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την εκπληκτική δουλειά που γίνεται  στη Νεάπολη.  Με το Liganews.gr  να περιλαμβάνει τον προπονητή μας κο Αρναούτη και τέσσερις ποδοσφαιριστές  στοις καλύτερες ενδεκάδες του Α γύρου. 

Αν  διεξαγόταν ένα άτυπο All star game του πρώτου γύρου ο κύριος Δημήτρης Αρναούτης είναι ο προπονητής της δεύτερης καλύτερης ενδεκάδας ,έχοντας ως παίκτες του, μεταξύ αλλων τους Φρανκ Τιεντσέ και Στέλιο Κρητικό.  Θυμίζουμε ότι ο προπονητής των Νικαιωτών ΄΄εχει φτάσει τις 21 νίκες και είναι τρίτος στη λίστα πίσω από τον Θρυλικό Γιάτσεκ Γκμοχ στη σχετική λίστα των πετυχημένων τεχνικών του συλλόγου.  Οσον αφορά στον Τιεντσέ , ο Καμερουνέζος   είναι βασικότατη επιλογή στη μεσαία γραμμή όντας εκ των πρώτων στα κλεψίματα, με τον Στέλιο Κρητικό να έχει βρεί δίχτυα έξι φορές .

Από την άλλη πλευρά  Γιάννης Γκοτσούλιας και Γιάννης Ιωάννου είναι μέλη της καλύτερης ενδεκάδας. Με τον αρχηγό να είναι απόλυτα κομβικός στη μεσαία γραμμή της ομάδας ,όντας πρώτος στα κλεψίματα στην σχετική στατιστική κατηγορία, ενώ ο Ιωάννου αποτελεί αμυντικό ογκόλιθο για την ομάδα προσδίδωντας τεράστια  δυναμική στα μετόπισθεν.  

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET