Ιωνικός-Θεσπρωτός 1-1

ionnn.jpg

Ο Ιωνικός  έμεινε στο 1-1  με τον Θεσπρωτό σε ένα παιχνίδι  στο οποίο η ομάδα μας έχασε πολλές  ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.  

 Ιωνικός: Κουρεπίνης-Μουστάκης-Κολλαράς-Φουρλάνος-Τιεντσέ -Κρητικός Ν(69 Παπατζίκος)-Γκοτσούλιας-Μάναλης-Καλλέργης(53 Μακρίδης)-Κρητικός Σ.-Βλαχομήτρος(62 Γκούφας)

Θεσπρωτός: Κωνσταντινάκος-Δημήτρουλας-Νόνης(9 Κωνσταντακόπουλος)-Σταυρίδης-Σερβιλάκης-Κολτσίδας-Ραμίρεζ-Γώγως-Βουκομάνοβιτς(94 Κατσής)-Μπίκας(61 Κολλάς)-Ντα λα Κόστα.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε το παιχνίδι με  σκοπό να πετύχει γρήγορο γκολ απέναντι στην οργανωμένη άμυνα που είχαν παράταξει οι φιλοξενούμενοι που είχαν και την άτυχη στιγμή με τον τραυματισμό του Νόνη . Με τον Αργεντίνο τεχνικό να  βάζει τον Κωνσταντακόπουλο στη μεσαία γραμμή.

Γρήγορο τransition  και 0-1

Και ενώ ο Ιωνικός είχε κατοχή μπάλας  ,αλλά όχι φάση ,πλήν μιας κεφαλιάς του Μάναλη  στο 15, ο Θεσπρωτός προηγήθηκε μετά απο εξαιρετική αντεπίθεση, με τον Σερβιλάκη να βγαίνει απο τα αριστερά και την κατάλληη στιγμή να βγάζει για το Νταλα  Κόστα που πλάσαρε στο δεύτερο δοκάρι για το 0-1.

 

Μετά το γκολ το παιχνίδι παιζόταν  στην περιοχή του Θεσπρωτού , που αμυνόταν πολύ καλά την ώρα που η ομάδα μας δεν μπορούσε να δημιουργήσει προυποθέσεις για γκολ.

 Οσμή φάσης, στο 33 υπήρξε για τους γηπεδούχους με τον Τιεντσέ να παίρνει κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας του Θεσπρωτού απο κόρνερ του Καλλέργη ,αλλά δεν έπιασε την  κεφαλιά "γεμάτη" και η μπάλα πέρασε παράλληλα απο το τέρμα.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 0-1 με τους Νικαιώτες να έχουν  φλύαρη κατοχή και τους φιλοξενούμενους με διπή ζώνη άμυνας να μην απειλούνται ουσιαστικά. 

Το β ημίχρονο ξεκίνησε με φάση για τον Ιωνικό σχεδόν με  τη σέντρα. Ο Γκοτσούλιας έβγαλε για τον Στέλιο Κρητικό, που βρέθηκε σε θέση φορ ,αλλά το τελείωμα του ήταν κακό   και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 47, ο Ιωνικός έκανε και πάλι φάση ,αλλά το γύρισμα του Μάναλη προς το τέρμα βρήκε αντίσταση από τον Σταυρίδη που κόντραρε τον παίκτη του Ιωνικού.

Στο 50, ο Γώγως βγήκε πίσω από την άμυνα του Ιωνικού, αλλά  ο Φουρλάνος τον πρόλαβε και έβαλε κόντρα για να πάει η μπάλα κόρνερ. 

Η πρώτη κίνηση από τον κόουτς Αρναούτη έγινε στο 53. Με τον Μακρίδη να παίρνει τη θέση του Καλλέργη και δύο λεπτά μετά να κάνει σέντρα για το κεφάλο του Κρητικού που υπο πίεση όμως δεν έπιασε "γεμάτη" κεφαλιά. 

Στην εξίσωση μπήκε και ο Γκούφας, ενώ ο Θεσπρωτός που ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, έβαλε ένα ακόμα φορ(Κολλάς για τον Μπίκα)

Στο 69 , ο Παπατζίκος μπήκε αντί τρου Κρητικού και ένα λεπτό μετά απο κόρνερ που εκτελέστηκε, ο Τιεντσέ βρέθηκε σε θέση βολής αλλλά το γύρισμα προς το τέρμα ήταν αδύναμο .Δευτερόλεπτα μετά η κεφαλιά του Κρητικού βρ΄ηκε έτομο τον Κωνσταντινάκο.

H καλύτερη φάση για τον Ιψωνικό έγινε στο 73. Με το κόρνερ που εκτελέστηκε και τον Μάναλη να πιάνει κεφαλιά αλλά ο Κωνσταντινάκος αντέδρασε εξαιρετικά. 

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ 1-1

Ο Ιωνικός άξιζε το γκολ το πέτυχε στο 78, όταν ο Γκούφας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Θεσπρωτού απο αριστερά, έβγαλε σέντρα και σε δεύτερο χρόνο ο Στέλιος Κρητικός έκανε το 1-1. 

Στο 85, ο Σερβιλάκης πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς. Με  σέντρα-σουτ απο τα αριστερά και τη μπάλα να παίρνει πορεί για τα δίχτυα αλλλά ο Κουρεπίνης πρώτα και εν συνεχεία το οριζόντιο δοκάρι απέτρεψαν το γκολ. Με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ. 

 Στο 89, απο γέμισμα, η μπάλλα πέρασε απο πολλά  σώματα αλλλά κανείς δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα, ενώ στο 91 ,ο Δημητρούλας νικήθηκε απο τον Κουρεπίνη.

Το μπαράζ φάσεων συνεχίστηκε  με το γέμισμα του Μουστάκη και τον Κωσταντινάκο να διώχνει  ,ενώ στο 93, ο Παπατζίκος ύστερα απο την πίεση που ήταν έντονη  έκανε κεφαλιά προς το τέρμα, με εξουδετερωμένο τον Κωνσταντινάκο ,αλλά πάνω στην γραμμή, ο Σταυρίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή. 

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET