Ο.Φ.Ιεράπετρας-Ιωνικός 0-0

ieraprtra_ionikos_2020.jpg

Ο,Φ .Ιεράπετρας και Ιωνικός έμειναν στο 0-0 στο "Βουζουνεράκειο" στην αυλαία της αγωνιστικής της Football σε ένα μέτριο απο αγωνιστικής πλευράς παιχνίδι. .

 Η ομάδα μας είχε  την κατοχή στο πρώτο μέρος , ωστόσο δεν δημιουργήθηκαν  οι κατάλληλες προυποθέσεις για να απειληθει η εστία του Καραγκιολίδη ,με το Νικο Κρητικό να κάνει σέντρα απο αριστερά ,στο 29, αλλά ο Καραγκιολίδης έδιωξε.  Από την πλευρά της , η Ιεράπετρα απείλησε  στο 37 με το δοκάρι του Χιντζίδη σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ με τον άερα ν ευνοεί τα φάλτσα του παίκτη των γηπεδούχων.

Στο β ημίχρονο και συγκεκριμένα  ο Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ απο μακρινή απόσταση, αλλά ο Κουρεπίνης έδιωξε  με υπερένταση ,όπως και  στο 54 σε διαγώνια εκτέλεση φάουλ.

Ο Ιωνικός είχε τελική με σουτ του Μάναλη στο 57 με τη μπάλα να φευγει άουτ. 

Η κορυφαία φάση όμως έγινε για την Ιεράπετρα  στο 71, με τον Χρυοσοφάκη να βγάζει σέντρα απο τα δεξιά και χαμηλά, τον  Κουρεπίνη να  μην μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα με τον Μουστάκη, σε ρόλο απο μηχανής Θεού να σώζει με απίστευτη υπερένταση τα πλασέ των Απόστολόπουλου και Χιντζίδη. 

Στο 85 απο γέμισμα απο την άμυνα του Ιωνικού, ο Σέχου γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω και η μπάλα έφυγε κόρνερ με τον Καραγκιολίδη  εξουδετερωμένο.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Μηνάς (46' Χρυσοφάκης), Σέχου, Αναστασόπουλος, Κατσικοκέρης, Χιντζίδης, Βογιατζής (76' Παπαδόπουλος), Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σμίλτος, Μάγκας.

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Ν. Κρητικός, Κολλαράς, Βλαχομήτρος (55' Μάναλης), Βουκμίροβιτς (77' Παπουτσογιαννόπουλος), Μουστάκης, Ιωάννου, Τιεντσέ (69' Κουϊρουκίδης), Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Σ. Κρητικός.

 

 

.