H κοπή της Πίτας του Ποδοσφαιρικού μας τμήματος(Pics)

85075823_2779601872086458_5594807992441634816_o.jpg

Tην κοπή  της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας , εν όψει του νέου χρόνου, πραγματοποίησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ιωνικού  στα VIP του γηπέδου της Νεάπολης. 

Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν σε ένα καθαρά οικογενειακό κλίμα συσπείρωσης με τα πολύ σημαντικά παιχνίδια να έρχονται στην τελική ευθεία της Football league προεξάρχουσας της αναμέτρησης με τη Νικη Βόλου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Με τον διοικητικό μας ηγέτη ,κο Γιαννη Τσιριγώτη να  δινει το παρών κόβωντας την πίτα  και ευχόμενος καλή χρονιά και νίκες.  "Σας εύχομαι Χρόνια πολλά-καλή χρονιά,υγεία  να είστε δυνατοί και να έρθει η νίκη κόντρα στη Νικη Βολου," ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του γνωρίζοντας την  αποθέωση απο τους παρευρισκομένους.

Το παρών έδωσαν σύσσωμο το συμβούιο της ομάδας μας , ο Δήμαρχος Νίκαιας -Αγίου Ιωάννη Ρέντη κος   Ιωακειμίδης , καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Παναγόπουλος(Αθλητισμού) ,Μπακατσέλος (καθαριότητα) και Λεγάκης(Οικονομικά), οπως και τα μέλη των Παλαιμάχων κ.κ Παπαδόπουλος,Γρίμπιλας ,Ξενάριος, αλλά και φίλοι της ομάδας . 

Οσον αφορά τους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί,  αυτοί ήταν ο Αλέξανδρος Σμυρλής,ο Νίκος Μουστάκης, καθώς και ο φροντιστής κος Γεωργίτσης. 

Με την ευχή το 2020 ,πέρα απο υγεία -αγάπη  να συνεχίζει να έχει τον Ιωνικό μας ακόμα πιο ψηλά.