Δήλωση κου Χαραλαμπίδη

xaralabidis.jpg

H δήλωση του  προπονητή της  ομάδας μας κου  Απόστολου Χαραλαμπίδη  μετά την σπουδαία επιτυχία του Ιωνικού  και την άνοδο στην Σούπερλίγκα 2.

"Είναι μεγάλη  και απόλυτα ιστορική η επιτυχία του Ιωνικού καθώς  για 2η συνεχόμενη χρόνια επιτυγχάνει  τον στόχο της ανόδου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια  Τσιριγώτη που έχει δημιουργήσει μια ομάδα πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οποία ιστορικά αλλά και με την τωρινή οργάνωση που διαθέτει ανήκει στην μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία.

Σε προσωπικό επίπεδο ,θα ήθελα να ευχαριστήσω την Οικογένεια Τσιριγώτη που μου εμπιστεύθηκε την ομάδα σε μια κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι δικαιώθηκα με την επιλογή μου αλλά και δικαίωσα τις προσδοκίες.  

Στην συνέχεια, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον αγώνα που έκαναν, προκειμένου  η ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου.. Να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους συνεργάτες μου, τον κ. Μπιζα, τον κ. Αθανασόπουλο , τον κ.Πασπαλιαρη, το ιατρικό επιτελείο και όλο το διοικητικό προσωπικό που ήταν εκεί για μας μέρα -νύχτα.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  στον υπέροχο κόσμο του Ιωνικού που ήταν πάντα δίπλα μας. Ήταν ο 12ος παίκτης μας και του αφιερώνουμε την άνοδο".