• Αρχική
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Υβριδικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στο γήπεδο της Νεάπολης

Υβριδικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στο γήπεδο της Νεάπολης

110803394_605089137038893_7298756419860485669_n.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει πως ξεκίνησαν τα έργα ολικής αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η ομάδα μας, έχοντας μπει σε μια νέα εποχή ισχυροποίησης και εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα υπό τη διοικητική ηγεσία του Γιάννη Τσιριγώτη και έχοντας πάντα ως αρχή την τελειοποίηση των αθλητικών της εγκαταστάσεων, αποφάσισε να αλλάξει τον παλιό χλοοτάπητα του γηπέδου και να βάλει υβριδικό. Την μεγάλη επένδυση και το οικονομικό κόστος αυτού του μεγάλου έργου, έχει αναλάβει ο Δήμος Νίκαιας και η ΠΑΕ Ιωνικός νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη.

Ο υβριδικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς που επιλέχθηκε, αποτελείται από 70% φυσικό χόρτο και 30% συνθετικό και αποτελεί επιλογή όλων των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ. Είναι χαρακτηριστικό πως στην Ελλάδα τα μόνα γήπεδα που έχουν υβριδικό χλοοτάπητα, είναι το γήπεδο του Ολυμπιακού Γ. Καραϊσκάκης και το γήπεδο του Άρη Κλ. Βικελίδης και προσεχώς το γήπεδο της Νεάπολης.

Τα έργα διαμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου βρίσκονται σε εξέλιξη αφού ήδη μπήκαν οι μπουλντόζες στο γήπεδο της Νεάπολης και ο νέος χλοοτάπητας θα παραδοθεί στην ΠΑΕ Ιωνικός στις 15 Οκτωβρίου.

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET