Ανανέωση συνεργασίας με τον Γιάννη Γκοτσούλια

thumbnail_0ADBC7CF-C1C4-4FF7-9FAA-95FAF3C144DF.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Γκοτσούλια.

Ο 30χρονος κεντρικός μέσος, που αποτελεί από το καλοκαίρι του 2018 μέλος της οικογένειας του Ιωνικού, παίζοντας καταλυτικό ρόλο ακόμα και ως αρχηγός με την αγωνιστική του παρουσία στις συνεχόμενες επιτυχίες της ομάδας μας, συμφώνησε να επεκτείνει την συνεργασία του και συνεχίζει με το Αστέρι στο στήθος και τη νέα αγωνιστική περίοδο στα γήπεδα της Super League 2 (Β’ Εθνικής).

Γιάννη, σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ιωνικού!

Ευχαριστίες σε Στέλιο Κρητικό – Γιάννη Ιωάννου

*Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Κρητικό – Γιάννη Ιωάννου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην ομάδα μας, αποτέλεσαν πρότυπο αθλητών, υπόδειγμα ανθρώπων και βοήθησαν με την ποιότητα και την εμπειρία τους, τα μέγιστα τον Ιωνικό μας να πετύχει τους στόχους του. Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν…

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET