Παίκτης του Ιωνικού ο Παναγιώτης Βλάχος

vlachos.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Βλάχου.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ, γεννημένος στις 16/03/1990, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιωνικό και ήδη πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Ο Παναγιώτης Βλάχος, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού ενώ σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Κοζάνη και εν συνεχεία στον Απόλλωνα Αθηνών. Αγωνίστηκε για 2 χρόνια στον Βύζαντα Μεγάρων πριν πάει στην ομάδα της Κέρκυρας, ενώ από εκεί και πέρα φόρεσε την φανέλα της Παναχαϊκής, της Δόξας Δράμας, του Εθνικού και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κηφισιά. Ο 30χρονος πλάγιος αμυντικός υπήρξε διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων.

Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Παναγιώτης Βλάχος είπε στο ionikosfc.gr: “Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που ανήκω στην οικογένεια του Ιωνικού. Συνάντησα από την αρχή ένα εξαιρετικό κλίμα και μια σπουδαία οργάνωση στο κλαμπ, σε όλους τους τομείς. Είμαι χαρούμενος επίσης που βρίσκω παλιούς μου συμπαίκτες και θα συνεργαστούμε τη νέα σεζόν με στόχο να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει όσα επιθυμεί. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, το 100% για τον Ιωνικό”.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Παναγιώτη Βλάχο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET