Φιλική νίκη (1-2) στη Λαμία ο Ιωνικός

IMG_5696.JPG

Στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, η ομάδα μας αντιμετώπισε στο ΔΑΚ τη Λαμία της Super League 1 και επικράτησε με σκορ 1-2. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού, παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο, ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και έφτασαν στην επικράτηση χάρη στα γκολ των Βλαχομήτρου-Ματσούκα.

Με 4-2-3-1 ξεκίνησε η ομάδα μας στο ΔΑΚ, τον Αναγνωστόπουλο στα δοκάρια, τον Μουστάκη δεξιά, τον Σινγκ αριστερά, τους Φαζό-Τσιριγώτη στόπερ, τους Τιεντσέ-Γκοτσούλια στα χαφ, τον Ματσούκα δεξιά, τον Βλαχομήτρο αριστερά και τον Ρόλε πίσω από τον Κάστρο. Η πρώτη φάση ανήκε στην ομάδα μας, η οποία με το καλημέρα απείλησε με ένα φάουλ του Ρόλε, ενώ στο 7’ η Λαμία απάντησε στις ευκαιρίες με ένα σουτ του Μπιανκόνι άουτ. Ο Ιωνικός πατούσε συνολικά καλύτερα, έβγαζε πίεση, πρέσινγκ, είχε καλή κυκλοφορία και όλα τα παραπάνω, είχαν σαν αποτέλεσμα να έρθει το 0-1 με μια ανάπτυξη για σεμινάριο. Όλα ξεκίνησαν από το εξαιρετικό κόψιμο του Τιεντσέ, που προώθησε στον Ρόλε, αυτός έπαιξε κάθετα και δεξιά στον Ματσούκα, αυτός γύρισε ιδανικά παράλληλα και ο Βλαχομήτρος με εκπληκτικό γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Ιωνικός από εκεί και πέρα ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό, δεν κινδύνευσε αμυντικά και μάλιστα στο 41’ απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Ματσούκα, όπου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Με την ίδια διάθεση μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας. Η οποία δεν άργησε να βρει και δεύτερο γκολ, όταν ο Μάναλης μπήκε από αριστερά, έκανε ωραία ενέργεια και γύρισμα, βρήκε τον Ματσούκα κι αυτός αφού άδειασε τον αντίπαλο του, με δυνατό σουτ στη γωνία έκανε το 0-2. Ο Ιωνικός ασκούσε πίεση σε αυτό το σημείο και στο 55’ απείλησε με σουτ του Μάναλη όπου ο αντίπαλος γκολκίπερ μπλόκαρε. Στο 67’ ο Φαζός αποβλήθηκε για διαμαρτυρία με απευθείας κόκκινη, με τη διαιτητή του αγώνα να εξαντλεί την αυστηρότητα της, ενώ στο 70’ η Λαμία μείωσε σε 1-2 με κοντινό πλασέ του Αλέχο σε κενή εστία. Τρία λεπτά αργότερα ο Ιωνικός, που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, απείλησε με κεφαλιά του Μάναλη που έφυγε λίγο άουτ. Η ομάδα μας με σωστή αμυντική προσέγγιση δεν άφησε χώρους στον αντίπαλο, ο οποίος απείλησε ελάχιστα και το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους στο ΔΑΚ.

ΛΑΜΙΑ: Κάτσικας, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Τρούμπουλος, Βλαχομήτρος, Τσούκαλος, Αλέχο, Ζιούλης, Μπιανκόνι, Καραγιάννης. Στον πάγκο: Επασί, Αντέτζο, Καραμάνος, Κωστίκας, Νιάσε, Ρόμανιτς, Σαραμαντάς, Σκόνδρας.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημητρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Σινγκ (89’ Λεουνάκης), Μουστάκης (70’ Βλάχος), Φαζός, Τσιριγώτης, Τιεντσέ (70’ Κόρμπος), Γκοτσούλιας, Βλαχομήτρος (89’ Αλεξανδράκης), Ματσούκας (50’ λ.τρ. Κουϊρουκίδης), Ρόλε (66’ Φουρλάνος), Κάστρο (46’ Μάναλης).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET