Φιλική ισοπαλία για τον Ιωνικό στη Ριζούπολη

120194987_930876547420228_506272305029425651_n.jpg

Παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο, ο Ιωνικός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού, κόντρα σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στην Super League 1, όχι μόνο δεν υστέρησαν, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν ανώτεροι. Κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η απάντηση ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης με ένα καταπληκτικό πλασέ του Ματσούκα.

Με 4-2-3-1 ξεκίνησε η ομάδα μας στο πρώτο μέρος. Με τον Γκίνη στην εστία, τους Σινγκ-Μουστάκη στα άκρα της άμυνας, τους Φαζό-Κύργια στόπερ, τους Τιεντσέ-Γκίνο στον άξονα, μπροστά τους ως “δεκάρι” τον Ρόλε, τους Ματσούκα-Μάναλη ως εξτρέμ και τον Κάστρο στην κορυφή. Ήταν ένα πρώτο μέρος, όπου ο Ιωνικός είχε τον έλεγχο κάνοντας σωστά κυκλοφορία της μπάλας με δημιουργία στο παιχνίδι του, ενώ αμυντικά με σωστές αποστάσεις είχε καταφέρει να μπλοκάρει τον αντίπαλο. Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού απείλησαν αρχικά στο 10’ με ωραίο σουτ του Κάστρο, ακολούθησε μια εκτέλεση φάουλ του Ρόλε, ενώ στο 20’ ο Ματσούκας ζήτησε πέναλτι για χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή. Κόντρα στην ροή του αγώνα και εκμεταλλευόμενος την μοναδική αδράνεια, ο αντίπαλος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42’ με κοντινό πλασέ του Ντάουντα. Στην επανάληψη η ομάδα μας ξεκίνησε με έξι αλλαγές βγάζοντας την ίδια ένταση που είχε και στο πρώτο μέρος επιχειρώντας με γρήγορη κυκλοφορία να απειλήσει τον αντίπαλο. Η υπεροχή του Ιωνικού απέφερε καρπούς στο 51’ όταν ο Ματσούκας μπήκε όμορφα από αριστερά και με άψογο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιωνικός άγγιξε και το δεύτερο τέρμα με το σουτ του Ρόλε από ωραία συνεργασία με τον Αμπούντ, ενώ στο τελευταίο μισάωρο το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό με καλές φάσεις εκατέρωθεν. Λίγο πριν το φινάλε, από κάθετη πάσα που βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας η οποία ήταν ψηλά, υποδείχτηκε οφ-σάιντ ο Κουϊρουκίδης που έφευγε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ και το οποίο ήταν τουλάχιστον οριακό.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης (46’ Αναγνωστόπουλος), Σινγκ (46’ Αμπούντ Ομάρ), Μουστάκης (46’ Βλάχος), Φαζός (46’ Τσιριγώτης), Κύργιας (61’ Φουρλάνος), Τιεντσέ (46’ Κόρμπος), Γκίνο (46’ Γκοτσούλιας), Ματσούκας (75’ Μπονέτι), Ρόλε (90’ Αλεξανδράκης), Μάναλης, Κάστρο (61’ Κουϊρουκίδης).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET