Βήμα-βήμα η κατασκευή των πάγκων στο γήπεδο της Νεάπολης

bas.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας Τσιριγώτη, πρωτεύον στόχο είχε και έχει τη συνεχή εξέλιξη των υποδομών της.

Σε αυτόν τον αγώνα, δίπλα υπάρχουν άξιοι συμπαραστάτες. Άνθρωποι, που προσφέρουν την τεχνογνωσία τους ο καθ’ ένας στο δικό του τομέα για να βοηθήσουν τον Ιωνικό να αναπτύσσεται, να ισχυροποιείται και να έχει φτάσει πλέον σε ένα σημείο, να διαθέτει ένα γήπεδο τοπ επιπέδου. Ένα γήπεδο, στολίδι στη Νεάπολη. 

logo_watermark.jpg

Ένας από τους πλέον βασικούς πυλώνες είναι ο Αρχιτέκτων Μηχανικός Μιχ. Παπαϊωάννου. Το γραφείο του οποίου, μαζί με τον κ. Βασ. Τρουπάκη, διατηρεί επί σειρά ετών στενή φιλική και επαγγελματική σχέση με την οικογένεια Τσιριγώτη και στηρίζει με πράξεις και έργα μεγάλου κόστους και αξίας τη διοίκηση μας. Με εμπειρία δεκαετιών στο χώρο, το αρχιτεκτονικό γραφείο MP, έχει αναλάβει μελέτες και εφαρμογές για την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου, από τις πιο μικρές, μέχρι τις πιο μεγάλες επεμβάσεις.

Το τελευταίο μεγάλο έργο του κ. Μιχάλη Παπαϊωάννου και των συνεργατών του αφορά την, από την αρχή, κατασκευή των πάγκων στο γήπεδο μας. Η μελέτη αφορούσε νέο σχέδιο με εργονομικό σχεδιασμό ξεχωριστής αισθητικής και νέα θέση των πάγκων, ώστε να φαίνεται καθαρά η γραμμή "άουτ" από την κεντρική κάμερα του γηπέδου. Με τον τρόπο αυτό αναβαθμίζεται και η χρήση και η προβολή του γηπέδου μας. Η κατασκευή έγινε μετά από συνεννόηση και χρηματοδότηση από τον Δήμο, και με εγκεκριμένα συνεργεία.

Η ΠΑΕ Ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια Τσιριγώτη, θέλουν να ευχαριστήσουν το γραφείο MP και τον κ. Μιχάλη Παπαϊωάννου, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια και προσφέρει την τεχνογνωσία και τις επιστημονικές γνώσεις που έχει συμβάλλοντας στην εξέλιξη των υποδομών μας που είναι, όπως προείπαμε, ο βασικός μας στόχος.

Βήμα-βήμα η αντικατάσταση των παλιών πάγκων, ο σχεδιασμός των νέων και η τοποθέτηση τους:

03.jpg

Ο σχεδιασμός...

04.jpg

05.jpg

06.jpg

Κατασκευή-τοποθέτηση...

07.jpg

10.jpg

11.jpg

15.jpg

16.jpg

bas.jpg

20.jpg

logo_watermark.jpg