Ξάνθη – Ιωνικός 1-0

3072612.jpg

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2, η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Ξάνθη στο «Ξάνθη Arena».

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού, είχαν τις σημαντικότερες στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, αρχικά με το σουτ του Τιεντσέ στο 24ο λεπτό, όπου η μπάλα έφυγε άουτ και εν συνεχεία με την κεφαλιά-άουτ του Μάναλη στο 45'+4. Στην επανάληψη, το ματς πήγε στη δύναμη και στις πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή. Η Ξάνθη απείλησε στο 69’ με κεφαλιά του Παπάζογλου όπου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ η ομάδα μας δημιούργησε δύο σημαντικές στιγμές στο 71’ με τον Μάναλη (τον οποίο πρόλαβε ο Μπέντο) και στο 75’ και πάλι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Και σε αυτή την περίπτωση, επενέβη ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στο 98’, ήρθε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι υπέρ της Ξάνθης με πλασέ του Καπνίδη.

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Μπέντο, Στάθης, Τσαμούρης (77' Κέβιν), Τζούρμαν, Βέρκερ, Θυμιάνης, Δημούτσος, Έμπερτ, Σιατραβάνης (77' Μυστακίδης), Τάτος, Θ. Παπάζογλου (88' Καπνίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Ομάρ, Κύργιας, Φουρλάνος, Κόρμπος (7' λ. τρ. Τιεντσέ), Γκοτσούλιας, Μπρίτο (57' Ματσούκας), Ρόλε, Μάναλης (88' Σινγκ), Κάστρο.