Μουστάκης: Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τα Τρίκαλα

126347551_3519228708123767_7332765205805001662_o.jpg

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 και του αγώνα με τα Τρίκαλα, ο Νίκος Μουστάκης, μίλησε στο ionikosfc.gr.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Μουστάκη στο ionikosfc.gr:

Για το πως δούλεψε η ομάδα τις τελευταίες ημέρες: «Η ομάδα δουλεύει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας άριστα. Λειτουργεί σαν ομάδα Super League σε όλα τα επίπεδα. Εμείς από την αρχή κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά, σε κάθε παιχνίδι επιζητούμε τη νίκη όπως προστάζει η ιστορία της ομάδας μας, το ρόστερ και όσοι αποτελούν τον Ιωνικό. Στην Ξάνθη ήρθε ένα αρνητικό αποτέλεσμα παρ’ ότι η παρουσία μας ήταν αρκετά καλή αλλά πληρώσαμε δυστυχώς μια στιγμή αδράνειας. Έχουμε αφήσει ήδη πίσω αυτό αποτέλεσμα γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και κοιτάμε μόνο τον αγώνα με τα Τρίκαλα».

Για τον σημερινό αντίπαλο, τα Τρίκαλα: «Τα Τρίκαλα έρχονται από ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται πάντα ανταγωνιστική όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες και θέλει προσοχή, όπως προσοχή θέλουν και όλα τα παιχνίδια, με όποιον αντίπαλο κι αν παίζεις».

Για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς: «Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, δυστυχώς χωρίς την παρουσία των φιλάθλων μας που είναι η δύναμη μας όλα αυτά τα χρόνια. Όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και θεωρώ πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Είναι ο τρίτος μου χρόνος στην ομάδα με δύο σερί ανόδους. Ο Ιωνικός με την παρουσία της διοίκησης Τσιριγώτη, του κ. Γιάννη και του κ. Τάκη, λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο και χρόνο με τον χρόνο γίνονται έργα τα οποία έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Τις προηγούμενες δύο χρονιές ζήσαμε ανόδους, ας ευχηθούμε αυτό να έρθει και φέτος».

Για την δύσκολη προετοιμασία με τον κοροναϊό: «Οι καιροί είναι δύσκολοι λόγω της πανδημίας. Εμείς από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα τηρήσαμε κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο και όλοι προσέχουμε τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός. Έτσι ώστε να είμαστε τυπικοί με όσα προβλέπονται από τους ειδικούς, τους γιατρούς και το πρωτόκολλο».