Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός 1-1

3078130.jpg

Ισόπαλη ήρθε η ομάδα μας στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα (1-1) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SL2. Ο αντίπαλος, προηγήθηκε στο 41’ με τον Λινάρδο, οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχαν το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά του Κάστρο στο 94’.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας δημιούργησε στο 11’ την πρώτηευκαιρία με το μακρινό σουτ του Κάστρο, ενώ στο 29’ πάλι ο Αργεντινός απείλησε με κεφαλιά, αλλά ο Τσέλιος μπλόκαρε. Ο αντίπαλος σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις του άνοιξε το σκορ στο 41’ με σουτ του Λινάρδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πίεσε τον αντίπαλο, που έκανε άμυνα στο μισό γήπεδο. Ο Ιωνικός απείλησε στο 58’ με επικίνδυνο γύρισμα του Πλατέλλα και στο 61’ με κεφαλιά του Κάστρο. Το 1-1 ήρθε στο 94ο λεπτό, όταν ο Πλατέλλας εκτέλεσε το φάουλ και ο Κάστρο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Κοντοχρήστος (85’ Δημήτρουλας), Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Σανδραβέλης, Μασούρας, Ντοριβάλ (67’ Αυγενικού), Λινάρδος (60’ Μανωλάκης), Γεωργίου (60’ Αθανασίου), Αλάεθ, Μπαστακός (85’ Σμυρλής).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (83’ Κουϊρουκίδης), Κύργιας, Φουρλάνος, Αμπούντ-Ομάρ (46’ Σινγκ), Τιεντσέ (77’ Μάναλης), Γκοτσούλιας (77’ Κόρμπος), Ρόλε, Πλατέλλας, Μπρίτο (46’ Ματσούκας), Κάστρο.