Παίκτης του Ιωνικού ο Δημήτρης Κοτσώνης

IMG_0465.JPG

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κοτσώνη.

Ο 32χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1989) συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας υπογράφοντας το συμβόλαιο του.

Ο Δημήτρης Κοτσώνης, έχει να επιδείξει σημαντική καριέρα και παραστάσεις, αφού μετρά πάνω από 150 συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες με 11 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό και έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, την φανέλα του Άρη, του Εργοτέλη, του Απόλλωνα Σμύρνης, της Λαμίας, των Τρικάλων, της Παναχαϊκής, της αλβανικής Λουφτετάρι, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στον Αιολικό.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Δημήτρη Κοτσώνη και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Δημήτρης Κοτσώνης τόνισε στο ionikosfc: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ιωνικού. Όλοι με υποδέχτηκαν πολύ όμορφα. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τη διοίκηση και τον προπονητή κι εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους. Συνάντησα εξαιρετική οργάνωση που δεν την συναντάς εύκολα, ο πρόεδρος μας παρέχει τα πάντα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».