Δόξα Δράμας – Ιωνικός 2-1

3097453.jpg

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ομάδα μας, στην έδρα της Δόξας Δράμας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SL2. Ο Ιωνικός, πλήρωσε δύο αδράνειες και βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ (2-0). Δοκάρι είχε ο Ρόλε στο 28’, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 80’, πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας, που τα έδωσε όλα μέχρι το τέλος, σε ένα ματς που στράβωσε από νωρίς.

Η Δόξα Δράμας απείλησε στο ξεκίνημα σε δύο περιπτώσεις με τον Σαμπανίδη, με την ομάδα μας να απαντά στο 17’ με την κεφαλιά του Κάστρο και το δυνατό σουτ-άουτ του Πλατέλλα στο 20’. Στο 23’, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και με κεφαλιά του Άντερσον άνοιξε το σκορ, ενώ στο 28’ ο Ιωνικός είχε δοκάρι, όταν ο Μουστάκης σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Κάστρο, αυτός γύρισε προς τα πίσω και ο Ρόλε σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Στεφανάκου. Στο 40’ η ομάδα μας είχε νέα σημαντική στιγμή με τον Κάστρο, ο οποίος και πάλι έσπασε την μπάλα στον Ρόλε αλλά οι αντίπαλοι αμυντικοί απομάκρυναν.

Το δεύτερο ημίχρονο στη Δράμα ξεκίνησε με δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα μας, η πρώτη στο 48’ όταν τελευταία στιγμή ανακόπηκε η πάσα του Πλατέλλα και η δεύτερη στο 52’, όταν ο Πλατέλλας σέντραρε από αριστερά, ο Κάστρο πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω. Έξι λεπτά αργότερα απείλησε και ο Ματσούκας με σουτ μέσα από την περιοχή σε ένα διάστημα που ο Ιωνικός άσκησε μεγάλη πίεση. Δυστυχώς στο 75’ ο αντίπαλος βρήκε το δεύτερο γκολ με την κεφαλιά του Αγγελόπουλου, με την ομάδα μας από εκεί και πέρα να τα παίζει όλα για όλα, να πιέζει και να μειώνει στο 80’ με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρόλε (η μπάλα έφυγε από τα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ Στεφανάκου). Στο 90+3’ ο Πλατέλλας μπήκε από αριστερά, σούταρε αλλά ο Στεφανάκος μπλόκαρε και το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος στο γήπεδο της Δράμας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Άντερσον, Αγιώτης, Παπαργυρίου, Χάμοντ, Μαρινάκης (60’ Μενσά), Κουτσιανικούλης (61’ Σπυρόπουλος), Σαμπανίδης (78’ Μπαράνκο), Παρασκευάς (78’ Τάσιος), Αγγελόπουλος, Μαυρίας (70’ Φυτόπουλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (78’ Κουϊρουκίδης), Κύργιας, Κοτσώνης (56’ Σινγκ), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Νιάσε (78’ Μάναλης), Ρόλε, Ματσούκας (88’ Κόρμπος), Πλατέλλας, Κάστρο.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET