Η προπόνηση της Παρασκευής (19/2)

IMG_0843.JPG

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, συνεχίστηκε η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας, για το εντός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 απέναντι στον Λεβαδειακό (Κυριακή 21/2, στις 14:45 ΕΡΤ 3).

Το πρόγραμμα, περιελάμβανε δουλειά στην τακτική και στις στημένες φάσεις. Εκτός κανονικού προγράμματος, είναι ο Αμπούντ-Ομάρ, που έχει μυϊκό σπασμό και ακολουθεί ατομικό. Αντίθετα, σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης, έχει επιστρέψει τόσο ο Μανώλης Φαζός όσο και ο Αρμίντο Μπρίτο. Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και ο Σπύρος Φουρλάνος ακολουθεί μετεγχειρητικές-ισομετρικές ασκήσεις. Ο Φρανκ Ερίκ Τιεντσέ, εξέτισε την τιμωρία του στη Δράμα και βρίσκεται στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού. Σε φουλ ρυθμούς προπονείται και ο Ισαάκ Κονέ.

Η ομάδα μας, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής (21/2) με προπόνηση αύριο Σάββατο (20/2) στις 12:00 στο γήπεδο της Νεάπολης και αμέσως μετά ο Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή.

*Αρνητικά είναι όλα τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ιωνικού.