Η αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

IMG_0859.JPG

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ολοκλήρωσε η ομάδα μας την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 απέναντι στον Λεβαδειακό (Κυριακή 21/2, στις 14:45 - ΕΡΤ 3).

Σε κανονικούς ρυθμούς, γυμνάστηκε ο Αμπούντ-Ομάρ, που ξεπέρασε τον μυϊκό σπασμό, και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού. Το κανονικό πρόγραμμα, ακολούθησαν και οι Μανώλης Φαζός-Αρμίντο Μπρίτο. Εκτός είναι, ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και ο Σπύρος Φουρλάνος που ακολουθεί μετεγχειρητικές-ισομετρικές ασκήσεις. Ο Φρανκ Ερίκ Τιεντσέ, εξέτισε την τιμωρία του στη Δράμα και επιστρέφει. Για πρώτη φορά στην αποστολή, βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Ισαάκ Κονέ.

Η αποστολή της ομάδας μας: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Τσιριγώτης, Μιχάλης Κύργιας, Μανώλης Φαζός, Δημήτρης Κοτσώνης, Νίκος Μουστάκης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Παναγιώτης Κόρμπος, Φρανκ-Ερίκ Τιεντσέ, Ισαάκ Κονέ, Μαρτίν Ρόλε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Αρμίντο Μπρίτο, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Λευτέρης Ματσούκας, Ματίας Κάστρο.