Απόλλων Λάρισας – Ιωνικός 0-1

169062247_3885855951461039_4515662431479154839_n.jpg

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 2, ο Ιωνικός επικράτησε 0-1 του Απόλλωνα Λάρισας και πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Αυτή, ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας, που ανεβαίνει στους 37 πόντους, στο +5 από τον κοντινότερο διώκτη της, φιγουράροντας πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Δημήτρης Κοτσώνης στο 20ο λεπτό, πέτυχε το γκολ που έκρινε το σημερινό παιχνίδι με άψογο πλασέ μετά από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μαρτιν Ρόλε, ενώ δοκάρι είχε ο Ματίας Κάστρο στο 66’.

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας. Που έκανε πρέσινγκ ψηλά και επέβαλε τον δικό της ρυθμό έχοντας υπεροχή. Αυτή η υπεροχή απέφερε καρπούς με τη συμπλήρωση του 20λεπτου. Όταν ο Ρόλε εκτέλεσε το φάουλ εξαιρετικά στο δεύτερο δοκάρι και ο Κοτσώνης με άψογο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ Γλύκο, για το 0-1. Στο 35’ ο Ιωνικός απείλησε με σουτ του Πλατέλλα που κόντραρε σε σώματα, μετά από καλό ανέβασμα του Παπαγεργίου, ενώ στο 37’ ο Απόλλων Λάρισας είχε τη δική του καλή στιγμή με τον Χατζή. Στο 40’ η ομάδα μας δημιούργησε καλή ευκαιρία με σουτ-άουτ του Ρόλε.

Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος είχε στο 59’ ένα μακρινό σουτ με τον Χατζή, όπου ο Αναγνωστόπουλος ήλεγξε την πορεία της μπάλας. Στο 66’ ο Ιωνικός άγγιξε το δεύτερο γκολ με εξαιρετική αντεπίθεση. Ο Ρόλε βρήκε υπέροχα τον Βλαχομήτρο από αριστερά, εκείνος στην κίνηση γύρισε παράλληλα αλλά στο πλασέ του Κάστρο η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα με παρόμοιο τρόπο η ομάδα μας πάτησε περιοχή αλλά ο Πλατέλλας με σώματα μπροστά δεν μπόρεσε να πλασάρει. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας έκανε διαχείριση παίζοντας έξυπνα και ουσιαστικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, πέραν της φάσης του 81’ με το πλασέ του Ομπράντοβιτς, όπου ο Αναγνωστόπουλος με σωτήρια και δύσκολη επέμβαση στη γωνιά του κράτησε το 0-1 και την μεγάλη νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (62’ Μπάμπης), Μόρας, Καρίκι (47’ λ.τρ. Καμπέρης), Σκούπρα, Χατζής, Ντα Κάμπο (38’ λ.τρ. Λίταινας), Μπάλλας, Μπαλογιάννης (62’ Ομπράντοβιτς), Αθανασιάδης, Γιάκος.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Κοτσώνης, Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Ρόλε (85’ Κουϊρουκίδης), Βλαχομήτρος (76’ Ματσούκας), Πλατέλλας (76’ Μάναλης), Κάστρο (85’ Νιασε).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET