Ιωνικός – Δόξα Δράμας 4-2

3141100.jpg

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της SL2 η ομάδα μας επικράτησε στο γήπεδο της Νεάπολης με σκορ 4-2 της Δόξας Δράμας πανηγυρίζοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη της. Ο Ιωνικός, πάντα πρωτοπόρος και στο +5, έφτασε στους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη στα γκολ των Ματίας Κάστρο (4’), Μαρτίν Ρόλε (24’), Ιμπραχίμα Νιάσε (66’) και Ματίας Κάστρο (70’). Ο Ματίας Κάστρο, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με τα δύο γκολ που σημείωσε σήμερα έφτασε τα 13 συνολικά.

Ξεκάθαρη ήταν η υπεροχή της ομάδας μας στο πρώτο μέρος. Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού κυριάρχησαν από το ξεκίνημα και άνοιξαν το σκορ στο 4’. Όταν ο Κάστρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 24’ ο Ιωνικός βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν αυτή την φορά ο Μουμίν έκανε σωστή πίεση κλέβοντας, η μπάλα έφτασε στον Ρόλε και ο Αργεντινός με άψογο τελείωμα νίκησε τον Στεφανάκο. Η ομάδα μας είχε (επιπλέον) ένα ακυρωθέν γκολ για οφ-σάιντ και κάποιες σημαντικές στιγμές. Η Δόξα Δράμας απείλησε σε μια περίπτωση στο πρώτο μέρος με κεφαλιά του Πινδώνη στο 21’ όπου ο Αναγνωστόπουλος με εξαιρετική επέμβαση είπε όχι. Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51’ η ομάδα μας σκόραρε με τον Κάστρο αλλά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε για (οριακό) οφ-σάιντ. Στο 66’ ήρθε το τρίτο γκολ από σέντρα του Κάστρο και καρφωτή κεφαλιά του Νιάσε, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα σημειώθηκε και το 4-0, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κάστρο. Ο Αργεντινός αξιοποίησε την εξαιρετική σέντρα του Μάναλη και με κεφαλιά πέτυχε το τέταρτο γκολ φτάνοντας ο ίδιος τα 13 συνολικά στο πρωτάθλημα. Στο 82’ η Δόξα μείωσε σε 4-1 με κεφαλιά του Κόντου, ενώ στο 89’ διαμορφώθηκε το τελικό 4-2 πάλι με τον ίδιο σκόρερ (εκτέλεσε πέναλτι, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά σκόραρε).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Κύργιας, Κοτσώνης (74’ Μουστάκης), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν (62’ Νιάσε), Βλαχομήτρος (74’ Ματσούκας), Ρόλε (62’ Μάναλης), Πλατέλλας (83’ Κουϊρουκίδης), Κάστρο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κουκόλης (46’ Μαρινάκης), Άντερσον (71’ Κόντος), Αγιώτης Χάμοντ (46’ Παπαργυρίου-59’ λ.τρ Μενσά)), Μπελεβώνης, Τάσιος (11’ λ.τρ. Πινδώνης), Παρασκευάς, Μπολάκης, Μαυριάς, Κουτσιανικούλης.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET