Ιωνικός – Χανιά 1-1

3152060.jpg

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της SL2 η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη 1-1 με τα Χανιά στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο Ιωνικός κρατούσε τη νίκη μέχρι το 88ο λεπτό, όταν και ο αντίπαλος στην μοναδική του ευκαιρία, στην επανάληψη, ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα μας, είχε προηγηθεί στο 48’ με το 14ο γκολ του Ματιας Κάστρο στην φετινή SL2. Έπειτα από την σημερινή ισοπαλία, ο Ιωνικός βρίσκεται στο +6 από τους διώκτες του, ολοκληρώνοντας την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ως πρωτοπόρος με 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες, κι ενώ ακολουθούν τα πλέι-οφ ανόδου. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με σκοπό να πιέσει ψηλά και να ελέγξει τον ρυθμό. Και δημιούργησε τις καλύτερες φάσεις. Στο 32’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή, με την πλαγιοκόπηση του Αμπούντ-Ομάρ από αριστερά και το γύρισμα προς τον Ρόλε, με τον Αργεντινό να πλασάρει αλλά τον Κουτζαβασίλη να μπλοκάρει. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιωνικός απείλησε ξανά, αυτή την φορά με εκτέλεση κόρνερ του Ρόλε και κεφαλιά του Φαζού. Ο αντίπαλος σε όλο το πρώτο 45λεπτο, είχε δύο μακρινά σουτ, το ένα εκτέλεση φάουλ του Βασιλόγιαννη και το άλλο προσπάθεια του Πλέγα, όπου ο Γκίνης απομάκρυνε. Στο 42’ ο Δημήτρης Σπανός προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή βγάζοντας τον Πλατέλλα που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, με τον Βλαχομήτρο να περνά στη θέση του.

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε στην επανάληψη η ομάδα μας ανοίγοντας το σκορ με το καλημέρα (48’) μετά από φανταστική συνεργασία. Ο Παπαγεωργίου βρήκε απέναντι τον Βλαχομήτρο, εκείνος πιεζόμενος και με μεγάλη δυσκολία γύρισε παράλληλα προς τον Κάστρο και ο Αργεντινός με πλασέ έκανε το 1-0 σημειώνοντας το 14ο γκολ του συνολικά στην φετινή SL2. Από εκεί και πέρα το ματς κυλούσε σβηστά με την ομάδα μας να κρατά μακριά από τα καρέ της τον αντίπαλο. Μέχρι την μοιραία φάση του 88’, την μοναδική του αντίπαλου στην επανάληψη, όπου σε μια αδράνεια ο Τριανταφυλλάκος με κεφαλιά πέτυχε το 1-1 και στη συνέχεια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Στις καθυστερήσεις ο Ιωνικός προσπάθησε και έψαξε το δεύτερο γκολ της νίκης αλλά το 1-1 δεν άλλαξε.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Παπαγεωργίου, Αμπούντ Ομάρ, Κύργιας, Φαζός, Νιάσε (56’ Γκοτσούλιας), Μουμίν, Ρόλε, Ματσούκας (79’ Μάναλης), Πλατέλλας (42’ λ.τρ. Βλαχομήτρος), Κάστρο (79’ Μουστάκης).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης (68’ Τριανταφυλλάκος), Πλέγας (78’ Δημητριάδης), Γκίνο (68’ Σουντουρά), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (31’ λ.τρ. Αναστασόπουλος), Διαμαντόπουλος.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET