• Αρχική
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Ιωνικός – Ξάνθη: Οι διαπιστεύσεις για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής

Ιωνικός – Ξάνθη: Οι διαπιστεύσεις για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής

fotobasiki.jpg

Από την ΠΑΕ Ιωνικός και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας ανακοινώνονται τα εξής, για το εντός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της SL2, Ιωνικός – Ξάνθη στο γήπεδο της Νεάπολης (Κυριακή 9/5 - 14:45, ΕΡΤ3), όσον αφορά τις διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ και την είσοδο στο γήπεδο:

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, οποιοδήποτε μέλος ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, φωτογράφοι), ακόμη και με κάρτα ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων, πρέπει να ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ. Αυτό γίνεται διότι, όλοι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που θα καλύψουν τον αγώνα, πρέπει να είναι καταγεγραμμένοι σε ειδική λίστα, η οποία κατατίθεται στην σύσκεψη πριν τον αγώνα.

Επομένως, οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, που επιθυμούν να εισέλθουν στο γήπεδο και να καλύψουν το εντός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της SL2, Ιωνικός – Ξάνθη στο γήπεδο της Νεάπολης Κυριακή 9/5 - 14:45, ΕΡΤ3, θα πρέπει να αποστέλλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο – μέσο εργασίας) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την καταγραφή στη σχετική λίστα και την έκδοση διαπίστευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αιτήματα, θα πρέπει να γίνουν έως την Παρασκευή 7/5 στις 10:00. Απάντηση από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ιωνικός, θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

ETEKA TSIRIGOTIS
Car.gr
Agioutantis Group
Contrato
Bograkos
Iakovakis
Mpgr
Gandoil
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

football league

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET