Χανιά – Ιωνικός 1-0

3162812.jpg

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League 2, η ομάδα μας ηττήθηκε 1-0 από τα Χανιά στο γήπεδο των Περιβολίων. Ο Ιωνικός, με βάση και τα άλλα αποτελέσματα, έχοντας 47 πόντους, είναι στο +2 από την Ξάνθη και στο +3 από τον Λεβαδειακό, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η ομάδα μας απείλησε πρώτη στο παιχνίδι, με την ωραία κίνηση του Ματσούκα στο 25’ και το σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, όπου ο Κουτζαβασίλης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ επτά λεπτά αργότερα και πάλι ο Ματσούκας δοκίμασε τα πόδια του από μακριά σε μια ακόμα καλή στιγμή. Στο 39’ τα Χανιά είχαν τη δική τους επικίνδυνη φάση με την κεφαλιά του Καρλίτος, όπου ο Αναγνωστόπουλος με εξαιρετική επέμβαση στη γωνιά του είπε όχι. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου στα Περιβόλια ανήκε στον Ιωνικό, όταν σε φάση διαρκείας και κεφαλιά-πάσα του Αμπούντ-Ομάρ, πετάχτηκε ο Μάναλης από την μικρή περιοχή αλλά αστόχησε για λίγο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την καλή στιγμή του Μάναλη στο 54’, ο οποίος από σέντρα του Ομάρ πήρε την κεφαλιά αλλά είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να του λέει όχι, ενώ στο 68’ τα Χανιά άνοιξαν το σκορ, όταν ο Φαζός δεν μπόρεσε να σταματήσει από δεξιά τον Βασιλόγιαννη, εκείνος μπήκε στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Παπαγεωργίου πιεζόμενος άθελα του με αυτογκόλ στο διώξιμο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα μας στο τελευταίο 20λεπτο πίεσε και προσπάθησε να βρει απάντηση, είχε καλή στιγμή στο 86’ με την κεφαλιά του Νιάσε και άλλες μια δύο επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά το 1-0 δυστυχώς δεν άλλαξε.

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καμαρά, Νίκολιτς (57’ λ.τρ. Κάσος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ντος Σάντος, Δημητριάδης (57’ Σουντουρά), Παναγιωτούδης (90’ Γκίνο), Τριανταφυλλάκος (80’ Σωτηράκος), Βασιλόγιαννης (90’ Πλέγας), Διαμαντόπουλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου (71’ Κουϊρουκίδης), Φαζός (88’ Κύργιας), Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (71’ Νιάσε), Μουμίν, Ρόλε, Ματσούκας (58’ λ.τρ. Βλαχομήτρος), Μάναλης, Κάστρο.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET