Χανιά – Ιωνικός 1-0

3162812.jpg

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League 2, η ομάδα μας ηττήθηκε 1-0 από τα Χανιά στο γήπεδο των Περιβολίων. Ο Ιωνικός, με βάση και τα άλλα αποτελέσματα, έχοντας 47 πόντους, είναι στο +2 από την Ξάνθη και στο +3 από τον Λεβαδειακό, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η ομάδα μας απείλησε πρώτη στο παιχνίδι, με την ωραία κίνηση του Ματσούκα στο 25’ και το σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, όπου ο Κουτζαβασίλης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ επτά λεπτά αργότερα και πάλι ο Ματσούκας δοκίμασε τα πόδια του από μακριά σε μια ακόμα καλή στιγμή. Στο 39’ τα Χανιά είχαν τη δική τους επικίνδυνη φάση με την κεφαλιά του Καρλίτος, όπου ο Αναγνωστόπουλος με εξαιρετική επέμβαση στη γωνιά του είπε όχι. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου στα Περιβόλια ανήκε στον Ιωνικό, όταν σε φάση διαρκείας και κεφαλιά-πάσα του Αμπούντ-Ομάρ, πετάχτηκε ο Μάναλης από την μικρή περιοχή αλλά αστόχησε για λίγο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την καλή στιγμή του Μάναλη στο 54’, ο οποίος από σέντρα του Ομάρ πήρε την κεφαλιά αλλά είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να του λέει όχι, ενώ στο 68’ τα Χανιά άνοιξαν το σκορ, όταν ο Φαζός δεν μπόρεσε να σταματήσει από δεξιά τον Βασιλόγιαννη, εκείνος μπήκε στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Παπαγεωργίου πιεζόμενος άθελα του με αυτογκόλ στο διώξιμο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα μας στο τελευταίο 20λεπτο πίεσε και προσπάθησε να βρει απάντηση, είχε καλή στιγμή στο 86’ με την κεφαλιά του Νιάσε και άλλες μια δύο επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά το 1-0 δυστυχώς δεν άλλαξε.

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καμαρά, Νίκολιτς (57’ λ.τρ. Κάσος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ντος Σάντος, Δημητριάδης (57’ Σουντουρά), Παναγιωτούδης (90’ Γκίνο), Τριανταφυλλάκος (80’ Σωτηράκος), Βασιλόγιαννης (90’ Πλέγας), Διαμαντόπουλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου (71’ Κουϊρουκίδης), Φαζός (88’ Κύργιας), Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (71’ Νιάσε), Μουμίν, Ρόλε, Ματσούκας (58’ λ.τρ. Βλαχομήτρος), Μάναλης, Κάστρο.