ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

panigiriki.jpg

Στη Σούπερ Λίγκα 1 θα αγωνίζεται τη σεζόν 2021-2022 η ομάδα μας, που επιβλήθηκε με 2-1 του Εργοτέλη στη Νεάπολη, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της SL2 και τερμάτισε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα!

Ο Ιωνικός, πανηγυρίζει την τρίτη συνεχόμενη άνοδο του, σε ένα ανεπανάληπτο three – peat, σφραγίζοντας σήμερα την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια ύστερα από 14 χρόνια, εκεί που αξίζει να βρίσκεται και εκεί που ανήκει!

Στο 60’ ο αντίπαλος, κόντρα στη ροή του αγώνα, προηγήθηκε με κοντινή προβολή του Κοκκίνη ενώ στο 73’ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Τσέλιος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση και στο 74’ ήρθε η ισοφάριση. Ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ, ο Κατσιμήτρος δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο Μουμίν με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Ιωνικός κυνήγησε και το 2-1 και το πέτυχε στην κόντρα στο 81’ με τον Μάναλη να πλασάρει εύστοχα. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες καθώς στο 90+2' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Πέιος.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Ιωνικός σφράγισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή του στην Super League 1 ύστερα από 14 χρόνια!

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης (23’ λ.τρ. Μουστάκης, 68’ Μάναλης), Ομάρ, Γκοτσούλιας, Μουμίν (79’ Νιάσε), Ματσούκας, Σινγκ (68’ Πλατέλλας), Ρόλε, Κουϊρουκίδης (68’ Κάστρο).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κόλα, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σερβιλάκης (65’ Ποζατζίδης), Πέιος, Άπι (54’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Μπουρσέλης (84’ Πατρινός), Μανουσάκης (84’ Κουατένγκ), Κόνραντ (54’ Κοκκίνης).