Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού ο Γιώργος Βαλεριάνος

203507038_193049742623284_4746408835663709848_n.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βαλεριάνο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 χρόνων.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος, που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1992 στον Πειραιά και έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ολυμπιακό, όπου έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε από εκεί και πέρασε σε Θρασύβουλο, Γλυφάδα, ΟΦΗ, Καβάλα, Ηρακλή, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιά, Άρη, στην Πάφο της Κύπρου και ως δανεικός στην Ρίγα της Λετονίας όπου είχε και πέντε συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League. Μετρά συνολικά 188 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, διαθέτοντας σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις, ενώ έχει και 8 συμμετοχές με την Εθνική U19 και μια φορά έχει κληθεί στην Εθνική Ανδρών.

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Γιώργος Βαλεριάνος τόνισε στο ionikosfc: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέλος του Ιωνικού. Όσο ενθουσιασμό νιώθω, άλλο τόσο έχω και όρεξη για δουλειά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και ότι έχουμε να πούμε, θα το πούμε στο γήπεδο. Αυτό που συνάντησα στον Ιωνικό είναι μια οικογένεια. Ανθρώπους όπως ο πρόεδρος κ. Τσιριγώτης, τα στελέχη, ο προπονητής κ. Σπανός που αγαπάνε την ομάδα και αυτό φαίνεται σε όλα τα σημεία του γηπέδου της Νεάπολης και σε όλες τις συζητήσεις. Από την αρχή οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και αυτό μέτρησε για’ μένα ώστε να έρθω στον Ιωνικό».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Γιώργο Βαλεριάνο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET