Τα 56α γενέθλια, έδωσαν ραντεβού με την Ιστορία!

d.jpg

56 χρόνια υπερηφάνειας. Μνήμης, Αθλητισμού και Ιστορίας. 56 χρόνια Ιωνικός!

Τα φετινά γενέθλια της αγαπημένης μας ομάδας, έδωσαν ραντεβού με την Ιστορία. Έδωσαν ραντεβού και συναντήθηκαν με την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από 14 χρόνια. Μέσα από δυσκολίες, προβλήματα και κακουχίες, αλλά με την αύρα του παρελθόντος, τη δυναμική, τη φλόγα. Τις αξίες, το ήθος, τα ιδανικά και με αναλλοίωτη αρχή την ανάμνηση των αλησμόνητων πατρίδων, το Αστέρι στάθηκε στα πόδια του. Βρήκε τον δρόμο του. Και λάμπει. Πιο φωτεινό από ποτέ.

Έχοντας ως εγγυητή τον πρόεδρο Γιάννη Τσιριγώτη και την οικογένεια, ο Ιωνικός με ένα ανεπανάληπτο Three-peat σφράγισε τον Μάιο που μας πέρασε την τρίτη σερί άνοδο και είναι έτοιμος τη σεζόν 2021/2002 να παίξει εκεί που ανήκει. Εκεί που ορίζει η Ιστορία του. Εκεί που αξίζει ο περήφανος και υπέροχος κόσμος του να τον βλέπει. Στα μεγάλα σαλόνια. Στην κορυφαία κατηγορία! Χρόνια Πολλά, Ιωνικάρα!

c.jpg

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET