Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού ο Σαλβαδόρ Σάντσες

satsez.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σαλβαδόρ Σάντσες, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας, Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο Σαλβαδόρ Σάντσες, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, γεννήθηκε στην πόλη Tres Algarrobos της Αργεντινής στις 31 Ιουλίου 1995. Ξεκίνησε την καριέρα του από την γενέτειρα του και πέρασε και από την Ακαδημία της Ρίβερ Πλέιτ, πριν αγωνιστεί κατά σειρά σε Άρσεναλ Σαραντί, Σανταμαρίνα, Ολίμπο και Τσακαρίτα Τζούνιορς. Πέρυσι το καλοκαίρι, αποκτήθηκε από τον Βόλο όπου είχε 26 συμμετοχές στη Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος, αποτελώντας βασικό στέλεχος της πρώην ομάδας του.

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Σαλβαδόρ Σάντσες, τόνισε στο ionikosfc: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Σήμερα συναντήθηκα με τους ανθρώπους της ομάδας, αφού πέρασα πρώτα από τα ιατρικά τεστ, και διαπίστωσα ότι εντάσσομαι σε ένα όμορφο περιβάλλον. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με Ιστορία και πολύ κόσμο, που κέρδισε την άνοδο στη Super League μετά από 14 χρόνια. Ενημερώθηκα για το πόσο πολύ βοηθά ο κόσμος την ομάδα, το πόσο πάθος υπάρχει και εμένα αυτό που αρέσει. Μακάρι να έχουμε μαζί τον κόσμο μας, γιατί θα είναι μεγάλη δύναμη για εμάς, ειδικά σε ένα τέτοιο γήπεδο, άκρως ποδοσφαιρικό όπως η Νεάπολη. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν και μέσα από σκληρή προπόνηση να δώσουμε το 100% για την ομάδα για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Σαλβαδόρ Σάντσες και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.