Συνεργασία της Ακαδημίας με τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

parousiasisynerfasias.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός και η Ακαδημία μας, με μεγάλη χαρά και περηφάνια, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ».

Το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», με Πρόεδρο την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η συνεργασία της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ιωνικός με τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», πραγματοποιείται στα πλαίσια της κοινωνικής και ανθρώπινης ευαισθητοποίησης που διακατέχει την ομάδα μας από την ίδρυση της. Αποφασίσαμε να σταθούμε αρωγοί, δίπλα στον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στο ιερό έργο ζωής που επιτελούν αυτοί οι άνθρωποι σώζοντας ζωές, και στόχος μας είναι - μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες - να βοηθήσουμε και εμείς έμπρακτα μέσω δράσεων προκειμένου να βρεθούν εθελοντές μυελού των οστών.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Ακαδημία της ΠΑΕ Ιωνικός και συγκεκριμένα τμήματα υποδομών της, θα φέρουν σε λογότυπο στην φανέλα το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Μάλιστα χθες Πέμπτη (15/7), πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολη μίνι εκδήλωση για την παρουσίαση της συνεργασίας, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Παρών ήταν ο Διευθυντής της Ακαδημίας Χάρης Λεουνάκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και εκ των διοικητικών ηγετών Τάκης Τσιριγώτης, οι βουλευτές της Β' Πειραιά της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιάννης Τραγάκης, οι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Β΄ Πειραιώς Γιάννης Ραγκούσης και Τρύφων Αλεξιάδης, ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης και αντιπροσωπεία του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», της οποίας ηγούνταν ο Επιστημονικός Διευθυντής και γιατρός του συλλόγου κύριος Στέλιος Γραφάκος, που είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου.

Η ΠΑΕ Ιωνικός και η Ακαδημία, τίμησαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία έχει υλοποιήσει ένα ευρύ ανθρωπιστικό έργο και ηγείται της όλης προσπάθειας και τον Επιστημονικό Διευθυντή και γιατρό του συλλόγου κύριο Στέλιο Γραφάκο, για την ιερή προσφορά τους.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET