Λύγισε στο τέλος

ionikosteam.jpg

Ηττα και αποκλεισμός  από το Κύπελλο, για τον Ιωνικό μας που έβγαλε χαρακτήρα και ψυχή παρά τις ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ απουσίες που είχε , κόντρα στην Παναχαική με 1-2..

Η Παναχαική άνοιξε το σκορ   στο 16 από ασίστ του Κυνηγόπουλου ,με τον Μωραϊτη ,ύστερα από μία φάση που ξεκίνησε από κόρνερ..

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα δύο καλές ευκαιρίες  με τις εκτελέσεις κόρνερ του Κολ  στο 37 και το 43, αλλά ο Κουρεπίνης αντέδρασε εξαιρετικά.

Ο Ιωνικός  κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα  με τον Μάναλη στο 39, με ωραία προσπάθεια και σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο  Ιωνικός απείλησε με το φάουλ του Καλλέργη  στο 47 που απέκρουσε ο Σούλης, με την Παναχαική να απειλεί σε δύο περιπτώσεις  με τον Μωραϊτη στο 55 και το 65,που όμως δεν βρήκαν στόχο... Με το γκολ της νίκης να έρχεται από τον Κυνηγόπουλο ύστερα από κόρνερ του Κολ στο 77, ενώ  στο 88, ο Μωραϊτης νικήθηκε  από τον  Κουρεπίνη.

Ιωνικός-: Κουρεπίνης-Τσιριγώτης(68 Ντάγκρας)-Γκοτσούλιας- Κρητικός-Καλλέργης-Παπουτσογιαννόπουλος-Γκούφας-Μάναλης(81’ Σμυρλής)- Ιωάννου-Τιεντσέ-Φουρλάνος

Παναχαική  : Σούλης-Πολίμος-Σταμόπουλος-Ρουγκάλας-Πατρώνης(46 Μαυρίας) –Κόλ-Σιατραβάνης-Παπατόλιος-Κυνηγόπουλος(81’ Ιντζόγλου)-Μωραϊτης(89’ Αντωνακόπουλος)-Τσελεπίδης